Cok iyiymis ses kalitesi hakkinda tecrubelerin nedir?
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhabalar...benım arabamında on sol tavandakı lamba yanmıyor...acaba patlamısmıdır..patladıysa degıstrmek ıcın nasıl sokulur orası...hıc cıvata yada tırnak yokk
çok tesekur ederım..yarın bu konuya göz atacam..ayrıca aydınlatma lınkı ıcınde cok tesekur ederım...orjınal iç aydınlatması cok göze hıtap etmıyor...pekı verdıgınız lınkte 3 tane soketlı led var..ben hangısını alıp hangısını takacam...ayrıca kac taane almalıyım ..onde ıkı tane arka koltukların ustunde de mı ıkı tane ampul oluyor....Çok yakından dikkatli bakarsan çok ince sadece tırnağın girebileceği bir girinti vardır. Oraya ucuna ıslak mendil ya da elektrik bantı ile yapıştırılmış düz tornavidayı sokup kanırt, kapak çıkacaktır. Orada sofit ampulü görürsün. Tavsiyem araç içi ampullerin lede döndürülmesi, iç mekanı ferahlatıyor.
Kullandığım led:
http://www.hepsiburada.com/modacar-...eya-sofit-ampul-3-3x1-7-cm-103416-p-OTM103416
3 link göremedim ben, boyutlarına göre fiyatı değişiyor, ben boyutu en küçük yani fiyatı en ucuzunu aldım. Aydınlatmasından memnun kaldım.
Önde 2 tane arkada 1 tane var.
Hepsi de aynı işi görmesi için yapılmış değişik duylardaki ampuller hocam...gonderdıgın lınktekı resımde 3 tane farklı aydınlatma ampulü var..ben nasıl hangısınden sıparıs verecem
Aynen Veli abinin dediği gibi. Sadece 2 çeşit tipte de kullanılabilmekte. ister t10 da ister sofitte.
Direksiyon kutumda hiç bir sorun yok çok şükür. Direksiyonu en alt pozisyona getirip çok az çektiğim pozisyonda sürüyordum aracı 3 gündür. Gıdım ses gelmiyordu. Ama sürüş pozisyonu açısından rahat olamadığımdan bugün oynadım bana en yakına kadar çekip çok az ittirip direksiyonu sabitlediğim gibi tıkır tıkır ses gelmeye başladı bozuk yolda. Direksiyonun mafsallarından geldiğini böylece öğrenmiş oldum. Bir üstteki videoda yapılanları yapmaya çalışacağım en kısa sürede.
Konu harika takildigim yer ise
Manuel mod da vites dusurmek ve yukseltmek icin direksiyona kulakcik yapabilirmiyiz avrupa versiyonlarda var o kulakciklarin kodu verip alsak direksiyonumuzda yerleri hazirmidir acaba
Mutlak yerleri hazırdır ama ekstra hangi parçalar gerekir servisten öğrenmek lazım.
Servisle konustum alt yapi yokmus ve f1 sanziman olan sanziman bizimkinden farkliymisBöyle birşeyi bilmiyordum ama araştırayım. Çok zor olacağını zannetmiyorum. Vitesteki kabloları alıp direksiyona paralel hat çekebilirsek bu iş başarılabilir (içeriden bagaj açma için tuştan paralel hat çekmem gibi)
Fakat bunu direksiyonun içinden nasıl geçirebiliriz ve kulakçıkların konumlanması önemli düşünülmesi araştırılması gereken şeyler.
Servisle konustum alt yapi yokmus ve f1 sanziman olan sanziman bizimkinden farkliymis
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi