Kaçak varsa görmek için o bölgeyi kurutup temizlemek lazım, wd 40 sıkmanın buna sebep olacağını sanmıyorum hiç, direksiyon miline akan sıktığın gres ve wd 40 sonuçta, hidrolik neden aksın ki?
Kaçak varsa görmek için o bölgeyi kurutup temizlemek lazım, wd 40 sıkmanın buna sebep olacağını sanmıyorum hiç, direksiyon miline akan sıktığın gres ve wd 40 sonuçta, hidrolik neden aksın ki?
Off road un meyveleri mi acaba Direksiyon kutusuna baktır bi?Ayrıca direksiyondan da tıkırtı geliyor bozuk yollarda. O da ayrı bir deli ediyor. Aracı aldığımdan beri bi rahat rahat binemedim. Her ay bir sorun çıkartıyor
Tıkırtı normal benim araçtada geliyor , parke taşı yolda tıkır tıkır maşallah çözümü direksiyon kutusu değişimi ama ondada garanti yok 10bin km sonra yine tekrarlayabilir ,sıkıntı edilecek bir durum değil benceAyrıca direksiyondan da tıkırtı geliyor bozuk yollarda. O da ayrı bir deli ediyor. Aracı aldığımdan beri bi rahat rahat binemedim. Her ay bir sorun çıkartıyor
Off road un meyveleri mi acaba Direksiyon kutusuna baktır bi?
Ben de bilmiyorum ki nerede olduğunu, elektrikli olması lâzım makyajlılar öyle. Bence 100 bin yapmasıyla alakası yok masrafların, kullanıcının arabayı yıpratması söz konusu, Hakanın araba 200 küsür binde toplasan 2 ya da 3 arıza anca çıktı ki normal şeylerdi onlar da2 deneyim oldu 2 saatlik yollardı 2 si de. ve agresif kullanmadım gayet yavaş kullandım. Yani km olarak toplasak 40 km değildir.
Bir daha 100bin km.ye yaklaşmış bir araç hayatta almam bunu öğrendim. Bunu da belki adam olur umuduyla satmak istemiyorum. Memnunum, araca o kadar bakım yaptırdım vs, ama liste her ay uzuyor. Şimdi başka bir 2. el araç alsam ona da bakım yaptırmak gerekecek, geçmişini bilemeyeceğim vs. gibi etmenler var. Bunu en azından adam ediyorum.
direksiyon kutusu nerede abi? gittiğim hidrolikçi bundaki hidrolik motoru elektrikli dedi. buradakilere de güvenemiyorum. ayrıca hidrolik seviyesi niye hep farklı gösteriyor onu da anlamadım.
Ben de bilmiyorum ki nerede olduğunu, elektrikli olması lâzım makyajlılar öyle. Bence 100 bin yapmasıyla alakası yok masrafların, kullanıcının arabayı yıpratması söz konusu, Hakanın araba 200 küsür binde toplasan 2 ya da 3 arıza anca çıktı ki normal şeylerdi onlar da
Mavi tut aleti hakkinda bilgi verirmisin abi
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guzel urun aramistim boyle bisey ama bulamamistim evdeki ses sistemi icin kullanabilirim aslinda bunu.
Bilgilendirme icin tessekurler
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi