ibrasoft
Aktif
Bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum öncelikle.
Dizel Mazda 3 BL sahibi olarak aynı sıkıntıyı ben de yaşadım ama malesef araç servis bakımlı olmadığı için dışarıda yaptırmak zorunda kaldım. Servise de sormadım değil tabi ama böyle bir sorunla hiç karşılaşmadıklarını ve yapacakları işlemleri kısmen dahi garanti kapsamına alamayacaklarını beyan ettiler.
Konuyu hortlatmamın sebebi ise yay kırılması öncesindeki semptomların yeniden başlaması. Debriyaj günden güne sertleşiyor, bunu geçenlerde yaptığım kazada ikame verdikleri İ20'yi sürünce anladım. Bir de kalkışlarda gelen uğultu var ki inanılmaz derecede severek aldığım arabamdan beni iyice soğuttu. Aramızda var mıdır benzer bir süreci yaşayan arkadaşlar? Eğer cevabınız hayır ise, guncel baskı balata istiyorum ısrarlarıma hep "raadol aabi orjinal takiyoz sıkıntı olmazz" diyen o parçacının yakasına yapışacağım.
Teşekkürler şimdiden...
Bana göre sorunu tekrar yaşamanızın mantıken üç açıklaması olabilir.
1.si yan sanayi parçalar ile onarımı gerçekleştirdiniz. Benzinli araçlarda durum o kadar bariz olmasa da dizel araçlarda yan sanayi (orijinal kalitesine yakın olmayanları kast ediyorum.) parçaların ömürleri daha kısadır. Benzinli araçlarda debriyaj baskı ve balatanın dayanıp, aktaracağı yük 130-160 Nm lerde iken; dizellerde malumunuz sizin aracınızda 270Nm dir.
2.si (ki düşük bir ihtimal) Orijinal ekipmanı aldınız. Ama orijinal ekipman üreticisi Sachs bu motor için yaptığı üretimde sorun olduktan sonra parça revizyonuna giderek, yeni kod ile güncellenmiş parça üretimine geçti. Eski parça kodu artık üretilmiyor. Parçayı aldığınız yer eski stok olarak bu parçayı bir şekilde aracınıza takmış olabilir.
3.sü (ilk iki durum için de geçerli olabilir.) İşçilik hatası. Motajı yapan kişinin hatasından kaynaklı olarak sorunu tekrar yaşıyor olabilirsiniz.
Debriyajı değişirken montaj hatası yapmış olabilir. Debriyaj merkezini değişmemiş olabilir. Volantı çıkartıp kontrol etmemiş, sildirmemiş olabilir. (Yaylarında sorun olup olmadığını sökmüşken kontrol etmesi gerekir.)
Ben de kronik sorun olarak yaşadığınız sorunu yaşadım, yaklaşık 62.000 kmde iken biraz da Mazda Türkiye'nin yardımıyla garantiden değiştim Baskı-Balata-Volan takımını.. Şuan 94.000 km de herhangi bir sorunum yok çok şükür. İlk sorunun Mazda ile bir ilgisi yok, parça üreticisi Sachs ile ilgili bir sorun. Değişimden sonrası yaşamış olduğunuz sorun da büyük ihtimalle montajcı veya malzeme tedarikçisi ile ilgili bir sorun.
Geçmiş olsun tekrardan.
Ne kadar km yaptığınızı bilmiyorum ama eğer tanıdığınız bir yer ise ve orijinal parçalar kullandığını iddia ediyor ise aracınızı götürüp kontrol etmesini sorunu düzeltmesini isteyebilirsiniz.