nilsu_
''Bayan MATSUDA''
Yetkili servis 4000 lira dedi.ozel servis 2500 tl dedi.ikisindede iscilik dahilmis... acaba hangisine yaptırmak mantıklı olurBaskı balata arızası nihayetinde yolda bırakabilir hocam uygun zamanda değişim yaptırın.
Yetkili servis 4000 lira dedi.ozel servis 2500 tl dedi.ikisindede iscilik dahilmis... acaba hangisine yaptırmak mantıklı olurBaskı balata arızası nihayetinde yolda bırakabilir hocam uygun zamanda değişim yaptırın.
Bu işlem için aradaki fark sizi düşündürmüyorsa yetkili servis en güzeli fakat (hâlâ Antalya'da iseniz) işinin ehli Eski Sanayi Sitesi'ndeki Ömer Alıncak Usta (05417162200) yı da tavsiye ederim...Yetkili servis 4000 lira dedi.ozel servis 2500 tl dedi.ikisindede iscilik dahilmis... acaba hangisine yaptırmak mantıklı olur☹
2500 lira da fazla geldi bana. Antalyadaysaniz Ömer Alincaka uğramanız maddi yönden de ustalık yönünden de iyi olur.Yetkili servis 4000 lira dedi.ozel servis 2500 tl dedi.ikisindede iscilik dahilmis... acaba hangisine yaptırmak mantıklı olur
Yetkili servis 4000 lira dedi.ozel servis 2500 tl dedi.ikisindede iscilik dahilmis... acaba hangisine yaptırmak mantıklı olur☹
Neden en mantıklısı 2500 diye düşündünüz. Eğer orijinal parça almak istiyorsanız Ömer ustaya işçilik sorun, parçaların da orijinal fiyatını sorup ona göre yol haritası cizersiniz.Ömer ustayla arkadaş konuştu,1500 lira demis, işçilik ile birlikte...ozel serviste orjinal parça olursa 2500,yan sanayi olursa 1800 diyorlar.bana oyle dediler yani...en mantıklısı 2500 olan galiba...acaba Ömer usta hangi parçayı kullanıyor ki,onu sormamıs galiba
Zaten iki veya üç marka var araca takılmaya layık olan, Mazda da orijinal ürün olarak bu üç markadan birisinin ürünlerini kullanıyordur muhtemelen...Tamam öyle yapayım.
@Murat Yılmaz evet bu konuda özelden mesajlaşmıştık. Aynı şekilde sıkıntı yaşamışız. Eşime araba kullanmayı öğretecektim, sırf bu sıkıntıdan dolayı çalıştıramadım. Acaba eski versiyon parçalardan da kaynaklanıyor olabilir mi bu durum? Güncel kodları biliyor musunuz sachs set ve volanın?@ayd o hatayı ben de yaptım. İlk sefer volanta dokunmadım, ama bir süre sonra komple volant ile değiştirdik.
@nilsu_ siz de aynı şekilde volant, baskı-balata, bilya seti ve ilgili keçelerin orijinalini kullanmaya çalışın. Ustaya volantı da mutlaka söyleyin, onu da değiştirin tertemiz çıksın ortaya. İlaveten içinden çıkan şanzıman yağını tekrar kullanmayıp, yağıda değiştirsin.
@Murat Yılmaz evet bu konuda özelden mesajlaşmıştık. Aynı şekilde sıkıntı yaşamışız. Eşime araba kullanmayı öğretecektim, sırf bu sıkıntıdan dolayı çalıştıramadım. Acaba eski versiyon parçalardan da kaynaklanıyor olabilir mi bu durum? Güncel kodları biliyor musunuz sachs set ve volanın?
Mazda 3 BL (2009-13) - Dizel Baskı Balata Debriyaj Bilyası Güncel Kodları
Servis dışında aracını bu sorundan dolayı tamir yaptırmayı veya normal şartlarda debriyaj değişimi için parça değiştirmeyi düşünen arkadaşların aklında olsun. SACHS 3182 600 150 (Üretimi durdurulan debriyaj bilyası -5.Vites) SACHS 3000 990 384 (Üretimi durdurulan debriyaj seti -6.Vites) SACHS...www.mazdagaraj.com
Dizel parça kodları mevcut hocam. Benzinli ile aynıdır muhtemelen.
Operasyon iptal, üsse dönüyoruz hocam... Teşekkürler @ibrasoftMazda 3 BL (2009-13) - Dizel Baskı Balata Debriyaj Bilyası Güncel Kodları
Servis dışında aracını bu sorundan dolayı tamir yaptırmayı veya normal şartlarda debriyaj değişimi için parça değiştirmeyi düşünen arkadaşların aklında olsun. SACHS 3182 600 150 (Üretimi durdurulan debriyaj bilyası -5.Vites) SACHS 3000 990 384 (Üretimi durdurulan debriyaj seti -6.Vites) SACHS...www.mazdagaraj.com
Dizel parça kodları mevcut hocam. Benzinli ile aynıdır muhtemelen.