Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Epica alınır mesela parası olanlar için. C segment parasına D segment
Uyuz oldum epicaya, fiyatı diğer modellere göre çok arttı. Neden bilmiyorum ama diğerleri %100 arttıysa Epica %120 arttı.
Epica alınır mesela parası olanlar için. C segment parasına D segment
Maalesef yazıyolar valla artık her araca her fiyatı, değerlendirilebilir araç da çok kalmıyo bu durumda, Sonata da çok güzel bir seçenek tabi, bikaç ay içinde yine elantra fiyatı bandında ya da biraz daha yüksekte alınabilecek d sınıfı ya da suv önerilerinizi almak için fikirlerinize başvurcam, çok teşekkür ediyorumCruze larda evet gitmeme sorunu var.
Dediğim gibi ben Elantra fiyat bandını ele alarak Lacettileri de seçenekler arasında bulundurmani tavsiye ettim. Daha uyguna daha oturaklı bir araç olduğu için.
Lacettiler Daewoo nün bir önceki nesil D segment aracı leganzanin makyajlı hali gibi. Sanıyorum Chevrolet o kasayı makyajlayip C segmentte sokusturmus.
Üstte bir 626 ilanı var adam 67 yazmış,Gf Mazdaya. 70 bine düzgün Sonata,Lacetti varken kim alıyor bu fiyatlara anlamıyorum.
Devir artık Crossover/SUV dönemi, dünya genelinde sedanlar artık önemini yitirdi, yeni dünya düzeni Crossover & Elektrik üzerine kurulu.Maalesef yazıyolar valla artık her araca her fiyatı, değerlendirilebilir araç da çok kalmıyo bu durumda, Sonata da çok güzel bir seçenek tabi, bikaç ay içinde yine elantra fiyatı bandında ya da biraz daha yüksekte alınabilecek d sınıfı ya da suv önerilerinizi almak için fikirlerinize başvurcam, çok teşekkür ediyorum
Suv alma düşüncesi yer ediyo zamanla, bi kaç ay içinde netleşecek, neredeyse her türlü ihtiyaca karşılık veren tasarımlara sahip oldukları için de mantıklı geliyo, biz de yöneliyoruz oraya doğru, derin araştırmalara başlamanın zamanı geldi suvlar, markalar ve modeller hakkındaDevir artık Crossover/SUV dönemi, dünya genelinde sedanlar artık önemini yitirdi, yeni dünya düzeni Crossover & Elektrik üzerine kurulu.
Bir gün herkes SUV/Crossover almak isteyecek. Zamanı gelince kriterlerini söylersin, çözeriz o işi deSuv alma düşüncesi yer ediyo zamanla, bi kaç ay içinde netleşecek, neredeyse her türlü ihtiyaca karşılık veren tasarımlara sahip oldukları için de mantıklı geliyo, biz de yöneliyoruz oraya doğru, derin araştırmalara başlamanın zamanı geldi suvlar, markalar ve modeller hakkında
Zaten onlar SUV değil aslında Crossover, ama TR'de ya derdini kolay anlatmak için ya da havalı durduğu için her şeye SUV deniyor. Adam 4x2 Captur alıyor SUV aldım diyor, Land Cruiser binen duysa ağlarSuv herkes ister ama piyasada olanların çoğu suv değil bence otomobil desen değil, jip desen değil - bence- arada kalmış şekilsiz şeyler suv deyince range rover olur, toyota land cruiser olur... C sınıfı olanlar bir nebze ama B sınıfı olanlar gerçekten çok tuhaf geliyorlar gözüme.
Zaten onlar SUV değil aslında Crossover, ama TR'de ya derdini kolay anlatmak için ya da havalı durduğu için her şeye SUV deniyor. Adam 4x2 Captur alıyor SUV aldım diyor, Land Cruiser binen duysa ağlar
O zamanın bi an önce gelmesini istiyorum ben de, aklımızdaki 2006, 2007 Crv ama cebimiz aklımıza uymuyo bu piyasa koşullarında, artık bakıcazBir gün herkes SUV/Crossover almak isteyecek. Zamanı gelince kriterlerini söylersin, çözeriz o işi de
99-01 lerini arıyor genelde Hondacilar. Sebebini bilmiyorum ama.O zamanın bi an önce gelmesini istiyorum ben de, aklımızdaki 2006, 2007 Crv ama cebimiz aklımıza uymuyo bu piyasa koşullarında, artık bakıcaz
Kaporta olarak o modeller daha sağlam ama otomatiği için iyi şeyler duymadım 200 bin km den sonra sıkıntılar başlıyormuş...99-01 lerini arıyor genelde Hondacilar. Sebebini bilmiyorum ama.
D segmentte şu an en alınası model Sonatalar hocam. 2004-2006 arası jaguar kasaları 70 bine bulunabilir. Hız sabitleyiciye kadar dolu araçlar. Sürmedim ama bindim, gemi gibi gerçekten. Çok rahat ve konforlu.
Bütçe de kriterleri belirliyoKriterlerin seçenekleri belirleyecek
Gümrük girisli, sağdan direksiyonlu, vites topuzunu degistirememisler.Mazda 323 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mazda 323 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
4x4 diyolllaaa.
Değişik bi Mazda.
Kurcalanmamış ise alınır tabi ama gelinen piyasa şartlarında fiyatı itibariyle sorunları var sanki. (bu benim tahminim, yanılıyor olabilirim)Mazda 626 2.0 motor 1990 model motor yeni yapılmış 22.000 tl alınırmı ve nasıl bir araba yakıt yakma durumu