Maşallah araç çok temiz, piyasasını bilmiyorum ama havada kapmaları lazım.Kardeşimin aracı , burada Toyota gider mi bilemem ama Toyota da bir japon evladı sonuçta
Temiz ve bakımlı olanı seni üzmez... Tam bir fayda fiyat aracı. Henüz Bu kadar fakirleşmediğimiz yıllarda göz ucuyla bende çok bakmıştım... Dizel otomatik seçeneği kışkırtıcı.Beyler Epica hakkında gören duyan bilgisi olan var mıdır?Nedir ne değildir.Şimdilik ciddiyetten uzak bakışlar atıyorum,bir kaç inceleme izledim.Benim evlatlık ile takas yapan galeri bulabilirsem belki daha ciddi bakışlar atabilirim.Ama forumun elit insanlarına sorayım dedim,bilgileri var mıdır bu araç hakkında?
Yakınımda pek yok.Gerçi şahıstan hiç yok çoğu galeriden.Tam aradığım gibi takas yaparsa galeri yaar zaten ama 1000 km den adama takas olur mu diyemiyorum tabi.Temiz ve bakımlı olanı seni üzmez... Tam bir fayda fiyat aracı. Henüz Bu kadar fakirleşmediğimiz yıllarda göz ucuyla bende çok bakmıştım... Dizel otomatik seçeneği kışkırtıcı.
Chevrolet'in en sevdiğim serisi. Piyasası çok yok diye fiyatları sunduklarına ve sınıfına göre makul (eskiden öyleydi en azından). Al-sat, ikinci el vs dertleri olmayan uzun dönem kullanıcı için bence çok keyifli tercih olur.Beyler Epica hakkında gören duyan bilgisi olan var mıdır?Nedir ne değildir.Şimdilik ciddiyetten uzak bakışlar atıyorum,bir kaç inceleme izledim.Benim evlatlık ile takas yapan galeri bulabilirsem belki daha ciddi bakışlar atabilirim.Ama forumun elit insanlarına sorayım dedim,bilgileri var mıdır bu araç hakkında?
Düşündükleri tek şey var, baskıladıkları ekonomi patlayacak, öyle ya da böyle vaziyet alalım...Al satçıları bu zamana kadar hep piyasası olan ya da yarı olan araçlar peşinde görürdüm.Devir epey değişmiş. Hobi olarak bakındığım Sonata ve Epica araçlardan ikişer tanesini al satçılar tarafından alınıp ortalama 600 bin gibi fiyattan alınıp üzerine 100-150 koyarak tekrar ilana girdiğini şaşkınlıkla gördüm bugün. Her 2 araç modelide nerdeyse piyasası yok ve alındığı kişilerden satılması için aylarca ilanda bekleyen ilanlar.Ne düşündü bu babayiğitlerde 600 e satılamayan araçları üzerine 100 koyarak tekrar ilana koydular anlamış değilim.
Baba,bu araçlar nerdeyse yok satıyor.Yani satışı yok Zaten lüks araçlar.Olası bir ekonomik buhranda yanaşacak adamda yanaşmaz bunlara.Böyle yatırım olmaz.500-600 e satılmıyor 1 milyona kim alıcak ki krizde bunları.Bence tamamen ölü yatırım.Düşündükleri tek şey var, baskıladıkları ekonomi patlayacak, öyle ya da böyle vaziyet alalım...
Ama ben patlamanın olmayacağını (2008'den beri olmadı, olmayacak) yedire yedire krizin topluma kabul ettirileceğini, ettirildiğini düşünüyorum daha doğrusu durum bu...
Beş yıl önceye göre döviz kuru 5 kat artmış akaryakıt 40 kat artmış ama kriz olmamış... Yersenkirshen.
Kriz yok diyorum sen hâlâ klasik krizler ile kafanı meşgul ediyorsun... Pastanın büyük kısmını götüren azınlık var ve tüketime devam ediyor.Baba,bu araçlar nerdeyse yok satıyor.Yani satışı yok Zaten lüks araçlar.Olası bir ekonomik buhranda yanaşacak adamda yanaşmaz bunlara.Böyle yatırım olmaz.500-600 e satılmıyor 1 milyona kim alıcak ki krizde bunları.Bence tamamen ölü yatırım.
Tam tersi kriz değilde bolluk gelirse belki millet gaza gelip alır
Kriz değil keriz arıyor olmasın bunlar
Ben anladım senide ben demek istediğim esasen şu. Bu tür normal piyasa şartlarında bile satılmayan araçlar paraya ulaşımın zorlaştığı şu dönemde,sen adına kriz demesen bile,satilabilirligi iyice düşer. Onu alacağına altın al koy kenara çok daha fazla kar edersin üstelik müşteri derdinde olmaz.Kriz yok diyorum sen hâlâ klasik krizler ile kafanı meşgul ediyorsun... Pastanın büyük kısmını götüren azınlık var ve tüketime devam ediyor.
İki ay önce (atıyorum) 200 lira olan şey bu gün 350 lira oluyor ve %20 indirim ile fiyatı 280 liraya iniyor ve millet raflara saldırıyor. Oysa iki ayda bu ürün %40 zam gördü...
Ekonomi bu döngü ile kriz olmadan yürüyor çünkü sistemi idame ettiren kendini akıllı zanneden keriz çok.
Muhafazan Allah...Lütfen ölücüler aramasın, aracın !! motoru çalışıyor daha ne olsun