incirinaltı
Aktif
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Otomatik araba lazım 55-65 civarı, bu nasıl.
Motor: Ruhsatta 154 hp (115 kw) yazmaktadır. Sistemde bu değer bulunmadığı için ilanda 115 hp (85 hp) olarak görünmektedir.sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Otomatik araba lazım 55-65 civarı, bu nasıl.
Ruhsatta yanlış yazılmıştır, ya da g.tnden uyduruyorMotor: Ruhsatta 154 hp (115 kw) yazmaktadır. Sistemde bu değer bulunmadığı için ilanda 115 hp (85 hp) olarak görünmektedir.
Bir yaşıma daha girdim
Ben olsam lacetti alırdım... Gf kasanın otomatik şanzıman kulakları yıprandığı için titremekten gına gelmişti.Ruhsatta yanlış yazılmıştır, ya da g.tnden uyduruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
@hagakure Naim abi, @HakanEMRE ...
Mesaj otomatik birleştirildi:
www.sahibinden.com
Bı de bu arkadaşın fiyatı uygun.
Motor: Ruhsatta 154 hp (115 kw) yazmaktadır. Sistemde bu değer bulunmadığı için ilanda 115 hp (85 hp) olarak görünmektedir.
Bir yaşıma daha girdim
Tamamdir abi,lacetti daha yakın seçenek, yarın onun da bı filmini çek sana zahmet.İstanbul a yarin dönüyorum daha detaylı bakarım.
4 adet orjinal jant dediği bildiğin siyah saç jant ,diğer sportif görünümlü jant nedir bilmiyorum.
Boya orjinal diyor ama o yaştaki aracin bagaj kapağı içi cilalanmış gibi parlamaz.
Bu araci alan herkes hem ic hacmini bilir hemde dolu dolu 500 litre bagajı var der ,öyle bagaj yeterli falan demez.
Bir şeyler ters..
Diğer araca bakamadim ,yarın incelerim.
Abi lacetti çok daha yakın görünüyor şu an.Ben olsam lacetti alırdım... Gf kasanın otomatik şanzıman kulakları yıprandığı için titremekten gına gelmişti.
Gf kasanın otomatikleri zaten cok basit 4 ileri bir şanzıman o kadar aramama rağmen temizini bulamadım...Ben olsam lacetti alırdım... Gf kasanın otomatik şanzıman kulakları yıprandığı için titremekten gına gelmişti.
Aracın üstünde tabut yok muhtemelen Kadir değil...
Valla kırıldım nasıl nasıl ben olduğumu düşünebilirsin hala inanamıyorum malesef ilan mazda değil.
Ben dedim, tabut yoksa çatıda Kadir değildir diye...Valla kırıldım nasıl nasıl ben olduğumu düşünebilirsin hala inanamıyorum malesef ilan mazda değil.
Kronik sorun hatırlamıyorum, o dönem hangi tip şanzıman kullanıyordu ona bakardım ben, tam otomatik tork konvertörlü ise ve dedikleri doğruysa bu fiyata çok çok iyi bir araç..sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Bunlarin kronik problemleri vardı galiba.
Temizleri 110-120 bandında fiyatı kuşku çekici bence hocam. Dikkat etmek lazım.sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
Gel maxima vereyim abisahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Nadya komaneçiGel maxima vereyim abi