süleyman46
Aktif
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Net birsey demek zor ama oldukça etkisi var. Fitil kagittan daha etkili olacaktır. Deneyip göreceğiz kismet olursa
Bu fitillerden herkes almalı
Mazda 6 da zaten bence çok gerekli değil
Sana katılıyorum kardeşim. şimdi kulağıma gelen bir rüzgar sesi var yüksek süratlerde. Bir tek ona tamam diyemiyorum. Hemen kulağımın dibinde var o ses. B sütunu muhtemelen. İki camın arasındaki fitil etkisiz eleman. Çünkü direksiyona yaklaşınce o ses yok. Diğer seslere eyvallah denecek seviyede şükür. Misal sinyalin tik tak'ını eskiden 80km üzerindeki hızlarda duymazdım şimdi 110larda falan hava rüzgarsızsa duyuyorum. O sesi duyumak çok önemli değil ama bu bir ölçüt benim için. Amacım deli gibi yalıtım yapıp psikoloji rahatlatmak değil, kulağımı tırmalayan birkaç ses var onları azaltsam yeterli.Mazda 6 da zaten bence çok gerekli değil
Henüz uygulama fırsatım olmadı hocam. Nereye nasıl uygulayacağım konusunda da kesinlik yok kafamda. Bu tutkalı sürünce kalıcı olacak bir uygulama olacak gibi. O yüzden acele edemiyorum, iyi ölçüp tartmak lazımUygulama resimlerini paylaşırmısınız?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet güçlendirmek için. önceki mesajlarda bahsetmiş olmam lazım, cam çerçevelerinin alt kısımlarında boşluklar var. oralardan ses girdiğini tahmin ediyordum ve sipariş verdim. Yalnız, sipariş verdikten sonra söyle birşey farkettim; camlar açıkken o fitillerde boşluk var ama camı kapatınca fitil cama tam oturuyor. Bu fitilleri uygulayıp güçlendirme düşüncesindeyim ama her an fikrim değişip farklı bir yerde değerlendirebilirimO ürünler ne için? Fitil galiba cam fitili üstüne yapıştırılıyor. O sıvı da 3m çift taraflı yapıştırıcının daha iyi yapışması için mi?
Yanlış yönlendirme olmasın, tam tersi sessiz aslında. Benim amacım psikopatlık seviyesinde sesizlik, almanların böbürlendiği sessizliğin önüne geçmek yoksa elimi atığım hemen her aksamda ses yalıtımı namına bir çalışmışlık varBu kasalarda ses olayı bu kadar problemse biz sevinmeli miyiz anlamadım vallahi?
Koş @aurora koş...
Valla az önce telefondan bakarken üzerine bir süre düşündüm, ön camın fitillerine sıvı conta, bitüself, çamurluğa pütür, ses yalıtım falan baya dalmışım.Bu kasalarda ses olayı bu kadar problemse biz sevinmeli miyiz anlamadım vallahi?
Koş @aurora koş...
Tecrübelerinizi heyecanla bekliyoruz efemValla az önce telefondan bakarken üzerine bir süre düşündüm, ön camın fitillerine sıvı conta, bitüself, çamurluğa pütür, ses yalıtım falan baya dalmışım.
Bizdeki bu ses problemleri kronik, benimki senin guzudan daha uğultulu. Elimizden geldiğince bu sesleri keseceğiz artık. Baya detaylı plan yaptım.
Bir de bendeki heyecanı düşün.Tecrübelerinizi heyecanla bekliyoruz efem
Ben düşünemiyorumBir de bendeki heyecanı düşün.
Ben artık uğraşmıyorum açıkçası sadece Can'ın pes etmesini bekliyorum.Tecrübelerinizi heyecanla bekliyoruz efem
Heyecanını tahmin edebiliyorum ama söylenilenlere pek inanmayıp, deneme yanılma yoluyla ilerlemeni tavsiye ederim. Ben paspasların altına kauçuk sünger koydum denemelik, o bile fark ettirdi yol sesinde. deli gibi para ve emek harcayarak arabanın heryerini doldurmaktansa taşı gediğine koymak lazım. önceki mesajlarda paylaştığım bir eleman vardı, adam 5 kat bitüself çekmiş falan ama camları ince, sesi içeri alan ince camlara çözüm bulamamış. video bu:Bir de bendeki heyecanı düşün.
Harika bir noktaya değindin kardeşim. 2011de makjlandi bu kasa ama bulmak mesele. Yabancı siteleri aşındırcaz artikAracınızın makyajlı modeli varsa mutlaka ses iyileştirilmesi yapılmıştır neler yapıldığını inceleyerek sonradan ekleyebilirsiniz. Mesela benim aracımın makyajlı kasasında arka çamurluk davlumbazı eklenmiş ön kapı ile çamurluk arasındaki boşluğa plastik bir parça konulmuş rüzgar sesi için vs. Bunları temin edip takacağım