Ne zamandır ses yalıtımıyla ilgili Koçtaş'ı takip ederim ve girişimlerim neredeyse hiçbirine denk gelememekle sonuçlanırdı
Bugün vakit öldürme amaçlı uğradım, biraz dolaştım. Ses yalıtımıyla ilgili aradığım birçok ürüne denk gelmek ve fiyatlarının da internete yakın olması beni çok mutlu etti
Bitüself:
Mastercare ses yalıtım rulosu (Tabanda sesin frekansını düşürme amaçlı ikinci katman olarak kullanmayı düşünüyorum)
Mastercare xpe alüminyumlu kendinden yapışkanlı köpük(en hoşuma gideni bu oldu) Kapı içlerinde bitüself yerine bunu kullanmak daha mantıklı geldi bana. Hem uygulaması daha kolay, hem hafif hem de (Allah korusun) olasi bir tamirat durumunda bitüselften daha kolay çıkarılabilir bir ürün
Sizce ürünler ve kullanım alanlarını doğru seçtik mi?
Ayrıca birşey daha farkettim. LPG tankının olduğu yerdeki döşemeyi kesmişler ve onun altındaki bölüm çıplak duruyor. Küheylanda da aynı durum vardı ve orayı kapatınca arka taraftan gelen yol sesinde azalma olmuştu, Tufanda da olacak gibi
yarın kısmet olur da fırsat bulursam bagajda ufak bir keşif operasyonu yapmayı düşünüyorum