incirinaltı
Aktif
Eyvallah kardeş....Maşallah tü tü tü tü tüüüü
Eyvallah abi,cümlemize inşallah...Maşallah maşallah maşallah. Allah kaza bela nazar vermesin hocam.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Eyvallah kardeş....Maşallah tü tü tü tü tüüüü
Eyvallah abi,cümlemize inşallah...Maşallah maşallah maşallah. Allah kaza bela nazar vermesin hocam.
MAAŞALLAH...
Abi abi aracım 15 bin km de ama tırnağa gelmeyen çizikler ve nokta nokta boyaya yapışmış pütürcükler var.Sadece kil ve cila yeterli mi sence,ne önerirsin ?
MAAŞALLAH...
Abi abi aracım 15 bin km de ama tırnağa gelmeyen çizikler ve nokta nokta boyaya yapışmış pütürcükler var.Sadece kil ve cila yeterli mi sence,ne önerirsin ?
Mustafa bey sadece meraktan soruyorum,
araç bakımına bu denli önem verdiğiniz için görüşünüzü merak ettim,
siz kaportayı seffaf film kaplama olayını nasıl bakıyorsunuz. Bahsettiğim gibi eski aracıma yaptırmıştım çok memnun kalmıştım, kapı çarpması, taş, kuş pisliği gibi pek çok etmenden koruduğu gibi araç yıkanmasınıda çok kolay hale getiriyordu.
Siz bu film kaplanmasına nasıl bakıyorsunuz?
Ben aracı aldığım hafta yaptırmış 3 yıl kullanmıştım, hiç bir kalkma, sararma vb durum olmamış araç her yıkamadan sonra pırıl pırıl parlıyordu.
MAAŞALLAH...
Teşekkürler abi.Sizin aracın beyaz olduğunu zannediyordum resmini görene kadar.Neden kafamda öyle bişey oluşmuş bilmiyorum.Cx5 almayı düşünüyorum ilerdeBu arada aracınıza da Maşallah! Bu renk adamı cila delisi yapar!
Teşekkürler detaylı bilgiler için.Merhaba, öncelikle şunu belirteyim kil uygulamasını yapabilirsiniz fakat kil uygulamasından sonra aracın uzerınde matlış oluşacaktır bu matlıgı cila ile giderebilirsiniz. Size tavsiyem kil e yüksek rakam odemeden bir pasta almanızı tavsiye ederim komple araca uyguladıktan sonra aracı güzelce cilalı şampuanla yıkayın aracın uzerınden pasta kalıntılarının gitmesi için. daha sonra güzel bir cila yapın arkasına boya koruma yapmanızı tavsiye ederim sebebi ise pastadan sonra sonucta aracınızın zemını fabrika cıkıs zemınıne kavusmus oluyor ve bu zemını korumak adına boya korumayı onerırım istersenız 0536 570 28 01 bana ulaşın yapacagınız işlemleri bir bir yazıyım veya yonlendırme yapıyım ürüne markaya kadar yardımcı olurum.. kil uygulaması canınızı sıkabilir sebebi ise aracın üzerindeki reçineler pütürcükler kil e yapışır ve temiz zeminide çizme imkanı var illaki kil yapıcam diyorsanız , Kil+ince pasta +hare giderici(aracın rengine göre)+cila+boya koruma aracınız ilk günki gibi olacaktır
gecenki yikamadan araci yikadikdan sonra su bimde satilan mavi spreyi komple araca sıkıp kuruladim elimi kaportaya surdugumde kayganlik cok net bi sekilde hissediliyordu bi zararininda olacagini sanmiyorum boya uzerinde bi kayganlik olmasinin olmamasindan daha iyi oldugunu dusunuyorum.Teşekkürler detaylı bilgiler için.
Yalnız benim bunları yapabilecek yeteneğim yok,en son cümlenizdeki işlemler için çıkacak meblağ biraz yüksek çıkacaktır diye tahmin ediyorum.Yine de sormakta fayda var,uçuk bir rakam çıkmazsa benim için yaptırabilirim.
Ben o mavi şeyi kullanmaya cesaret edemedim, milletin para harcayıp yapamadığını 2 küsur liralık malzemenin yapabileceğine inanmamıştım, tecrübelerini yazarsan bu konuda kobay olarak bizlere yardımcı olursun Kadir, teşekkürler.gecenki yikamadan araci yikadikdan sonra su bimde satilan mavi spreyi komple araca sıkıp kuruladim elimi kaportaya surdugumde kayganlik cok net bi sekilde hissediliyordu bi zararininda olacagini sanmiyorum boya uzerinde bi kayganlik olmasinin olmamasindan daha iyi oldugunu dusunuyorum.
merhaba en son cumlemdeki işlemler için meblag çok yüksek cıkmaz emin olabilirsiniz , belli başlı markaların popülerligi ve işçi sayısı dükkan kirası giderler eklenınce uygulama fiyatları yüksek rakamlara çıkıyor haliyle bizlerde yaptırmakta çekiniyoruz. Söyledigim gibi benimle iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Bu işte para eden tek şey işçilik tabi ki malzemeninde kaliteligi var fakat işçilik ne kadar iyi olursa sonuc o kadar iyi olur kötü ürün kullanılmış olsa bile, instagram kullanıyorsanızda @benimaraba ekleyin yaptıgım araçlara bir göz atın. Ben size gerekli malzeme tedarigini yönlendirmeyi istanbulda iseniz gereken indirimi sizi üzmeden yapacagımdan emın olabilirsiniz. İnstagram : @benimaraba Telefonum: 0536 570 28 01Teşekkürler detaylı bilgiler için.
Yalnız benim bunları yapabilecek yeteneğim yok,en son cümlenizdeki işlemler için çıkacak meblağ biraz yüksek çıkacaktır diye tahmin ediyorum.Yine de sormakta fayda var,uçuk bir rakam çıkmazsa benim için yaptırabilirim.
Hataydayım,telefonunu kaydettim,bu işlerden hiç anlamıyorum zaten,teşekkürler....merhaba en son cumlemdeki işlemler için meblag çok yüksek cıkmaz emin olabilirsiniz , belli başlı markaların popülerligi ve işçi sayısı dükkan kirası giderler eklenınce uygulama fiyatları yüksek rakamlara çıkıyor haliyle bizlerde yaptırmakta çekiniyoruz. Söyledigim gibi benimle iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Bu işte para eden tek şey işçilik tabi ki malzemeninde kaliteligi var fakat işçilik ne kadar iyi olursa sonuc o kadar iyi olur kötü ürün kullanılmış olsa bile, instagram kullanıyorsanızda @benimaraba ekleyin yaptıgım araçlara bir göz atın. Ben size gerekli malzeme tedarigini yönlendirmeyi istanbulda iseniz gereken indirimi sizi üzmeden yapacagımdan emın olabilirsiniz. İnstagram : @benimaraba Telefonum: 0536 570 28 01
hocam butun forum helak olduk burada lutfen bır seye karar verın artık da her sanıye bası bıldırım gelmesınGuzuyu komple kaplatsam nasıl olur sizce,boyası inanılmaz kalitesiz,arabayı yıkamak işkence gibi geliyor artık...
İşte beraber karar verelim.hocam butun forum helak olduk burada lutfen bır seye karar verın artık da her sanıye bası bıldırım gelmesın
Kaplamaya ben hep sıcak bakmışıdırGuzuyu komple kaplatsam nasıl olur sizce,boyası inanılmaz kalitesiz,arabayı yıkamak işkence gibi geliyor artık...