incirinaltı
Aktif
Sıvı kaplama var, ilginç bişey...Kaplamaya ben hep sıcak bakmışıdır
Sıvı kaplama var, ilginç bişey...Kaplamaya ben hep sıcak bakmışıdır
Açalım konuyu, o nasıl bir şeySıvı kaplama var, ilginç bişey...
hocam açıkçası anlattıgım gıbı guzel yıkasanızda bırakırsanız herseyı eskı halıne donmeye baslar. seramık yapın bakmayın boyaya omru cok kısa olur. kaplama yaptırırsanız sızı gene tas ızlerınden korur ama tamamen degıl tabıkı . ve herhangı bır kazada boyayı bıraz daha korur ama yaptıran herkesın yuzde 50 seklınde memnunluk oranı var ama herkesın ortak tavsıyesı 3m guvenlık seffaf fılmı ıle komple kaplayın aklınız rahat olsun.İşte beraber karar verelim.
Senin dediğin şekilde yıkıyorum aracı ve faydasını gördüm,burdaki yorumlar değerli benim için.
Bu arabanın boyası,pasta cila,kil,boya korumayla falan düzelmez de korunmazda.Bu nasıl bir boyadır,ben her sene bunla uğraşamam.
Açalım konuyu, o nasıl bir şey
Şeffaf film kaplamanın olumsuz yönleri varmıhocam açıkçası anlattıgım gıbı guzel yıkasanızda bırakırsanız herseyı eskı halıne donmeye baslar. seramık yapın bakmayın boyaya omru cok kısa olur. kaplama yaptırırsanız sızı gene tas ızlerınden korur ama tamamen degıl tabıkı . ve herhangı bır kazada boyayı bıraz daha korur ama yaptıran herkesın yuzde 50 seklınde memnunluk oranı var ama herkesın ortak tavsıyesı 3m guvenlık seffaf fılmı ıle komple kaplayın aklınız rahat olsun.
en kotu boya bıle bır sekılde mıkron alınsa bıle duzeltılır ama bakılmadıgı zaman gene zamanla eskı halıne gerı donus yapacaktır o yuzden ya guvenlık fılmı ıle komple kaplayın yada bence hıc boyanızı mukemmel durumda tutmaya ugrasmayın cunku bırı gelıp ya cızıyor ya bırı vuruyor zaten.
öncelikle biraz üstte paylastıgınız vıdeo nun acılımı plasti dip. sprey boya gıbı dusunun kuruyunca kaplama halını alıyor ama dayanıklı olduklarını soyleyemeyecegım gercı benım jantlarda duruyor ama omurlerı gercekten fazlasıyla kısa.Şeffaf film kaplamanın olumsuz yönleri varmı
Benim sıkıntım boyada pütürcüklerin kakmaların olması.Bu yüzden komple şeffaf folyo düşünüyorum,2 bin lirayı gözden çıkardım,yalnız kullanım ömrünü bilmem lazım.size söyle soyleyeyım wax larda bıle el ıle uygulanan ıcınde balmumu olan cıla dan kullandım omru 1 seneden fazla dedıler araba kır ıle bır aydan fazla yattıve sonuc: 6 ay sonra etkısını yıtırdı .kı bahsettıgım swisswax markası olan bır urun 250 lıra cıvarı ıdı . yanı ya kısacası manyak olup toz kondurmayacak ve korumanın uzun olmasını saglayacaksınız yada arada benım gıbı senede bır boyanın kendısıne gelmesını saglayıp yola ufak tefek senelık 400 lıra masraflarla boyanın omrunu mumkun oldugunca uzatmaya calısacaksınız.
bize 5 sene dendı daha 1.5 sene oldu acıkcası tecrubem bundan ıbaret ama dıger kaplamalarda gordugum seyler basımıza gelmedı dahaBenim sıkıntım boyada pütürcüklerin kakmaların olması.Bu yüzden komple şeffaf folyo düşünüyorum,2 bin lirayı gözden çıkardım,yalnız kullanım ömrünü bilmem lazım.
Senin araç komple kaplamamı...bize 5 sene dendı daha 1.5 sene oldu acıkcası tecrubem bundan ıbaret ama dıger kaplamalarda gordugum seyler basımıza gelmedı daha
evet dogrudurSenin araç komple kaplamamı...
Peki şu an durumu nedir,ilk günkü gibimievet dogrudur
an itibariyle evet ama tabıkı gıdıp benzıncıde yıkatmıyorum bıde kus pıslık vb dıkkat edıyorum . ama renk solması atma soyulma vs soz konusu dahı degıl.Peki şu an durumu nedir,ilk günkü gibimi
E memnunsun o zaman.an itibariyle evet ama tabıkı gıdıp benzıncıde yıkatmıyorum bıde kus pıslık vb dıkkat edıyorum . ama renk solması atma soyulma vs soz konusu dahı degıl.
su anlık memnunum evet . tabıkı daha mantıklı ama hanı arabanın parlaklık derecesını bıraz dusuruyor tabıkı ben kafam rahat olsun en kotu yerde yıkatsam bıle hasarı mın ındırgesın boya pıslıgı hemen boyayı yakmasın veya ufak surtmelerde boya degısımı yasanmasın dıye yaptırdım 2 mılyar ıcın deger acıkcası.E memnunsun o zaman.
Ben kendim yıkamaya devam edecem zaten.
Her sene boya koruma cila pasta ile uğraşmaktansa bu daha mantıklı değilmi
Nerde kaça yaptırmıştınsu anlık memnunum evet . tabıkı daha mantıklı ama hanı arabanın parlaklık derecesını bıraz dusuruyor tabıkı ben kafam rahat olsun en kotu yerde yıkatsam bıle hasarı mın ındırgesın boya pıslıgı hemen boyayı yakmasın veya ufak surtmelerde boya degısımı yasanmasın dıye yaptırdım
istanbul atasehırde unlu bır yer zaten google yazınca orası cıkar dırek randevulu calısıyorlar. nakıt 2 ye yaptırdım. acıkcası kıl degılde ıkı kere cıla yapmıslıgım var ama oda tamamen benım keyfı amaclı yaptıgım bır seydıNerde kaça yaptırmıştın
Ve bir de tamamen kaplattıktan sonra cila kil uygulamasına devam ediyormusun
kardeş çok sağol ,bütün sorularıma cevap buldum.istanbul atasehırde unlu bır yer zaten google yazınca orası cıkar dırek randevulu calısıyorlar. nakıt 2 ye yaptırdım. acıkcası kıl degılde ıkı kere cıla yapmıslıgım var ama oda tamamen benım keyfı amaclı yaptıgım bır seydı
boyanızın durumuna baglı tabıkı eger durumu ıyı degılse yapılmalı ve alkol ıle temızlenmelı.kardeş çok sağol ,bütün sorularıma cevap buldum.
Kaplama öncesinde pasta cila yapıldımı...
İyi değil,nokta nokta pütürcükler var.O zaman fiyat 2300 falan olur..boyanızın durumuna baglı tabıkı eger durumu ıyı degılse yapılmalı ve alkol ıle temızlenmelı.