alpulusoglu
Sessiz
- Araç Markası
- 2011 Mazda 3
- Araç Renk ve Tip
- Füme - Sedan
herhalde hocam boyayı gormeden kesın bır cevap vermem mumkun degilİyi değil,nokta nokta pütürcükler var.O zaman fiyat 2300 falan olur..
herhalde hocam boyayı gormeden kesın bır cevap vermem mumkun degilİyi değil,nokta nokta pütürcükler var.O zaman fiyat 2300 falan olur..
Tama kardeş,çok sağol,inşallah iyi bir yer bulur yaptırırım.Sonax nasıl acabaherhalde hocam boyayı gormeden kesın bır cevap vermem mumkun degil
sonax meguiars tarzı yerlerden uzak durmanızı onerırım daha butık calısan sadece bu ıslerle ılgılenen yerlere yonelmenız daha ıyı sonuc almanızı ve marka secebılmenıze yararTama kardeş,çok sağol,inşallah iyi bir yer bulur yaptırırım.Sonax nasıl acaba
Dediğin yerde yaza yaptırabilirim ancak,inşallah o zaman kadar bişey olmaz...sonax meguiars tarzı yerlerden uzak durmanızı onerırım daha butık calısan sadece bu ıslerle ılgılenen yerlere yonelmenız daha ıyı sonuc almanızı ve marka secebılmenıze yarar
Serviste yapılacak ama işçilik nasıl olur bilmiyorum@incirinaltı işçilik asıl önemli olan, sonra komple boya kalkmasında
Seramik kaplamaymış,folyo değil.Seramik kaplama nasıl bişey ki?
Mazda nın kullanmış olduğu boya 5 karışımdan oluştuğu için seramik vs. gibi dışarıdan yapılacak olan işlemlere açık değil, Skyactiv (kırmızı) sahibi "yaptırma" uyarısına rağmen yaptırmış ve memnun kalmamıştı. Daha teknik detayları mutlaka vardır ama benim bildiklerim bunlar hocam.Neden tavsiye etmiyorlarmış sorduk mu Veli abi?
Eyvallah abi kafam karışıktı zaten,iyi oldu bu...Mazda nın kullanmış olduğu boya 5 karışımdan oluştuğu için seramik vs. gibi dışarıdan yapılacak olan işlemlere açık değil, Skyactiv (kırmızı) sahibi "yaptırma" uyarısına rağmen yaptırmış ve memnun kalmamıştı. Daha teknik detayları mutlaka vardır ama benim bildiklerim bunlar hocam.
Yaptırmayacam zaten de,ne yapacaz bu boyayı...bence yaptırma cunku bende ole bı muabet duydum. bayıdeydım bırı kırmızı sıfır almıstı yaptırmadı
O 1 tl lık sampuanlar cok kotu arkadasım calısıo opette yıkamacı adam dıyordu evdekı pırılden bıle kotu, rezıl bısey aracın boyasını ıcın katlıam@incirinaltı abi olabildiğince koruyacaksın. Kapalı garaj, cilalı kaliteli bir şampuan ve kesinlikle fırça ile yıkanmamalı. İmkanın varsa senden başkası yıkama için el sürmemeli. Kuş pisliklerine anına ıslak mendil ile müdahale önemli. Bu tarz önlemler. Benzinlikte 1 tl ile çalışan köpüğü sıkmayacaksın mesela.
Kapalı garaj dışında herşey dediklerinden daha üst seviyede yapılmakta. Yalnız o pütürcükler beni deli edecek,pasta cilaya da zaman yok.Kaplamadan zaten çok pahalı diye vazgeçtim.@incirinaltı abi olabildiğince koruyacaksın. Kapalı garaj, cilalı kaliteli bir şampuan ve kesinlikle fırça ile yıkanmamalı. İmkanın varsa senden başkası yıkama için el sürmemeli. Kuş pisliklerine anına ıslak mendil ile müdahale önemli. Bu tarz önlemler. Benzinlikte 1 tl ile çalışan köpüğü sıkmayacaksın mesela.
Kapalı garaj dışında herşey dediklerinden daha üst seviyede yapılmakta. Yalnız o pütürcükler beni deli edecek,pasta cilaya da zaman yok.Kaplamadan zaten çok pahalı diye vazgeçtim.