Sizin gibi işi bilen, nakit ve vakit ayırabilen insanlardan araç almakta fayda var. Bu sizin sahibi olduklarınıza verdiğiniz önemin bir göstergesi bence.
Maaşallah, Geçmiş olsun, zaman ve imkan olunca hasta olmamak elde değil sanırım.
Zamanla çok ilgili değil benim için aslında. Çünkü bir Sonax bayisi iş yerime çok yakın ve çok uzun zamandır oraya gidiyorum. Sahibi ile eski dostluğumuz ve karşılıklı güvenimiz var. Ben sabah aracı şirkete park etmek yerine oraya bırakırım. Akşam giderken de alırım.
Benim orada kendilerinden satın aldığım özel malzemelerin bulunduğu bir çantam var. Ve araçlarımı hep aynı kişi yapar, ne istediğimi, beklediğimi bilir. Süngerime, kovama, şampuana, kullanılan malzemelere kadar özeldir. Araçlarım hiç normal yıkamaya girmez. Her yıkama yaklaşık 3 saat sürer ve her yıkama sonrasında mutlaka el ile özel bir cila uygulanır.
Öncelikle Maşallah diyelim...
Her işte olduğu gibi özellikle en azından benim gibi çok fazla bilgisi olmayan kişiler için güven çok önemli. Sonuçta ödenen rakamlar hiç az değil en azından benim için. Ama aracım hiçte sizinkiler gibi parlamıyor. Beni rahatsız eden 700-800TL arası ücret istenen bir işlemin 2-3 saatte bitirilmesi bana çok normal gelmiyor, güvenemiyorum. Üstelik aracımı sadece ya Meguiars yada Sonax bayisine götürüyorum. Bu tip markalar tüm bayilerini belli standartta hizmet vermeye zorlamalı. Sizin araçları görünce bariz fark var
Pamuklara sarası geliyor insanın bebek gibi (Hastalık bulaşıcı sanırım)
Mustafa bey sadece meraktan soruyorum,Teşekkürler...
Eyvallah abi,bir de yıkama süresini kısaltabilsem çok güzel olacakMaşallah Mustafa gece gece gözümüz gönlümüz şenlendi