- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Bu kadar pahalı ürüne bence gerek yok, ben 1 litrelik şampuanın 2,5 yılda ancak yarısını kullandım.
Tamamdır...Bu kadar pahalı ürüne bence gerek yok, ben 1 litrelik şampuanın 2,5 yılda ancak yarısını kullandım.
bır yerden alıp bır yere vermek gıbı dusunun benım mazdamda koltuk ısıtma bıle var ama ıste boyadan bıldıgınız calmıslar kım ne derse desın cok cok kolay cızılebılen bır boya anca seramık tarzı katman ekleyerek bıraz onune gecebıldım benNormal şartlar ben bu arap sabunun boyaya zarar vereceğini düşünmüyorum.Yıkadım bugün,görüntü güzeldi,sabun çok köpürmedi,ve dokunduğumda içindeki kimyasalın az olduğuna inandım.
Yalnız normal olmayan bizim guzuların boyası.Acaba bu konuda mazdadan bilgi alabilirmiyiz,neden böyle bir boya tercih etmişler....
Kullandığın şampuanın linkini atablirmisin,bır yerden alıp bır yere vermek gıbı dusunun benım mazdamda koltuk ısıtma bıle var ama ıste boyadan bıldıgınız calmıslar kım ne derse desın cok cok kolay cızılebılen bır boya anca seramık tarzı katman ekleyerek bıraz onune gecebıldım ben
Sonax Konsantre Şampuan 1 Lt. - n11.com
2,5 yıldır bu ürünü kullanıyorum hocam, tavsiye ederim, 10 litrelik kovaya bir kapak yetiyor da artıyor bile.
Hocam öncelikle çift kova yöntemi ile yıkayın.kullandığınız şampuan ne olursa olsun . başlangıç için herhangi bir bauhaustan sarı renklı veya nxt li mor renk meguiars şampuan yeterli olacaktır yok ben daha iyisini isterim derseniz dr.beasley's veya auto finesse tavsiye ederim ama fiyatları oldukça fazladır performans açısından fark tabiki var ama size meguiars urunlerı yeterlı olacaktır. seramık tarzı kapalı bır garajınız varsa ve ekıpmanınız yaklasık 1.5 gununuzu alacak fıyatıda artmadıysa 800 lıra cıvarında olması gerekıyorKullandığın şampuanın linkini atablirmisin,
seramik tarzı katman ekleme nasıl oluyor,benim yapabileceğim birşeymi
hocam sonax tan uzak durun derimBen de geçenlerde Koçtaş'tan almıştım bunu. Fırsat bulup ancak bugün yıkayabildim. Fakat beklendiğim gibi bir etki olmadı. Belki benim aracın boyasındandır ama parlaklık konusunda daha önce yaptığım bulaşık deterjanı + elma sirkesi (ya da üzüm sirkesi) karışımı daha başarılıydı. Bitince bir de Sonax cilalı şampuan deneyeceğim.
seramik yatar.Hocam öncelikle çift kova yöntemi ile yıkayın.kullandığınız şampuan ne olursa olsun . başlangıç için herhangi bir bauhaustan sarı renklı veya nxt li mor renk meguiars şampuan yeterli olacaktır yok ben daha iyisini isterim derseniz dr.beasley's veya auto finesse tavsiye ederim ama fiyatları oldukça fazladır performans açısından fark tabiki var ama size meguiars urunlerı yeterlı olacaktır. seramık tarzı kapalı bır garajınız varsa ve ekıpmanınız yaklasık 1.5 gununuzu alacak fıyatıda artmadıysa 800 lıra cıvarında olması gerekıyor
Neden peki? Yorumlarda epey memnun millet. Konuyu açabilir miyiz? Merak ettim.hocam sonax tan uzak durun derim
hocam sarı renk bır tane var sız aldanmayın fıyatlarına . ortalama o cıvarlardadır . Yapmadan once su adımları ızlemenız yeterlı bana gore : 1-) fiber bir eldiven ile arabanızı yıkayın yanı sunger fırca vb maddeler arabanızın uzerındekı kırlerı yaymaya yarayacaktır 2-) bir kovaya temız su ve dıger kovayada sampuan ekleyın bulabılırsenız kır tutucu plastık kovanın ıcıne gecen tabakalarda var ama bu kadar ayrıntı sızı yoracaktır 3-) ilk temız kovaya ( yanı kırlerını o kovaya akıtın ) sonra sampuanlı kovaya batırıp arabanın ustunden alt taraflarına dogru yıkayın ve 5 dk bekletıp duru su ıle yıkayın 4-) jantlara ve tampon altları gıbı plastık parcalara farkı bır sunger kullanın . soyledıklerım elınız alısınca cok kolay gelecektır ınanın ve sıze ufak tavsıye vereyım jantlardakı balata tozları ıcın pahalı urunler yerıne tuz ruhu kullanmanız yeterlı olacaktırseramik yatar.
sarı meguiarstan birkaç çeşit var sanırım,72 liraya da var 45 liraya da
hocam bıraz kısa yanıt olacak ama kendı adıma sampuanlarından memnun kalmadım . eger aldıysanız ıslak hızlı cıla ıle uzerınden gecın eskı parlaklıgını gerı kazanacaktır arabanız.Neden peki? Yorumlarda epey memnun millet. Konuyu açabilir miyiz? Merak ettim.
hocam bu arada begenmek bana gore farklıdır ben arabamı temızledıgımde kaputunda kendımı net sekılde gormem lazım benı anca o tatmın edıyor acıkcasıNeden peki? Yorumlarda epey memnun millet. Konuyu açabilir miyiz? Merak ettim.
Jantlardaki toz önemli değil, sen kullandığın ürünün linkini atsan daha sağlıklı olacak çünkü 2 tane sarı var aynı sitede,muhtemelen pahalı olan daha özelliklidir.,bez için de link atabilirsen sevinirim.hocam sarı renk bır tane var sız aldanmayın fıyatlarına . ortalama o cıvarlardadır . Yapmadan once su adımları ızlemenız yeterlı bana gore : 1-) fiber bir eldiven ile arabanızı yıkayın yanı sunger fırca vb maddeler arabanızın uzerındekı kırlerı yaymaya yarayacaktır 2-) bir kovaya temız su ve dıger kovayada sampuan ekleyın bulabılırsenız kır tutucu plastık kovanın ıcıne gecen tabakalarda var ama bu kadar ayrıntı sızı yoracaktır 3-) ilk temız kovaya ( yanı kırlerını o kovaya akıtın ) sonra sampuanlı kovaya batırıp arabanın ustunden alt taraflarına dogru yıkayın ve 5 dk bekletıp duru su ıle yıkayın 4-) jantlara ve tampon altları gıbı plastık parcalara farkı bır sunger kullanın . soyledıklerım elınız alısınca cok kolay gelecektır ınanın ve sıze ufak tavsıye vereyım jantlardakı balata tozları ıcın pahalı urunler yerıne tuz ruhu kullanmanız yeterlı olacaktır
Mikrofiber Araba Yıkama Ve Temizlik Eldiveni - n11.comBez yerine sünger kullansak nasıl