Hadi ama artık adını koyalım bu işin. Mazda 3, CX-3'ten daha iyi bir otomobil...
Boyutları ve yerden limitli yüksekliği ile hiç kimse CX-3'ü araziye sürmeyecek. 1.5 dizel makine ile asfalt üzerinde performanslı kullanıp, arkaya güç göndermenin nötr viraj davranışı avantajını da kullanmayacak...
2'den meşhur olmuş trendlere göre türetilmiş bir araca 3'den fazla para ödemek ne için?
Şimdi sen bana soru sorsan, Mazda 3'ü satıp CX-3 alayım mı? diye...
Hiç zorlanmam cevap vermekte, Hayır!
Mazda 3'den geçiş ya Mazda 6'ya, ya CX-5'e olur. Ve hatta bence bir önceki kasa Mazda 3'ten geçiş de yeni Mazda 3, 6 veya CX-5'e olur...
Boyutları ve yerden limitli yüksekliği ile hiç kimse CX-3'ü araziye sürmeyecek. 1.5 dizel makine ile asfalt üzerinde performanslı kullanıp, arkaya güç göndermenin nötr viraj davranışı avantajını da kullanmayacak...
2'den meşhur olmuş trendlere göre türetilmiş bir araca 3'den fazla para ödemek ne için?
Şimdi sen bana soru sorsan, Mazda 3'ü satıp CX-3 alayım mı? diye...
Hiç zorlanmam cevap vermekte, Hayır!
Mazda 3'den geçiş ya Mazda 6'ya, ya CX-5'e olur. Ve hatta bence bir önceki kasa Mazda 3'ten geçiş de yeni Mazda 3, 6 veya CX-5'e olur...
Evet abi araç gelince direk senin bu sözlerin aklıma geldi. Kağıt üstündeki boyutlardan umutluydum ancak araç fotolardan gördüğüm kadarıyla maalesef küçük. Bence fiyatı da makul değil, dediğin gibi ikinci el Cx-5'ler bir anda ön plana çıkıyor. Mx-5'in olağan dışı sert görüntüsü de hiç hoşuma gitmiyor. En iyisi fuara gidip yakından incelemek.