Forlan
Gri Atmaca
Bu sefer geldiği gibi gidelimde bari ondan sonra her gittiğimizde araç kazalı serviste demesinler
Biz de Kerim le Konya yolu
Biz de Kerim le Konya yolu
Onu da çarpmasalar bariBu sefer geldiği gibi gidelimde bari ondan sonra her gittiğimizde araç kazalı serviste demesinler
Bülent Konyaya gidince hatırlat da sana bişey hatırlatayaım...Biz de Kerim le Konya yolu
Bülent Konyaya gidince hatırlat da sana bişey hatırlatayaım...
Ama Konya ya da gideriz biz, nerede yiyeceğiz ekmeği onu de abiBülent Konyaya gidince hatırlat da sana bişey hatırlatayaım...
Beyazsaray...Ama Konya ya da gideriz biz, nerede yiyeceğiz ekmeği onu de abi
Bir yerde cx3 fiyat tahmini yappmıştık benimki tuymadı ama aradım konuyu aradım bulamadım,şimdi bir daha arıyorum...
Ben buldum abiBen yaklaşmıştım; en üst donanım 95 bin TL civarında olur diye yazmıştım ama nereye??
Buluruz elbet, forumdan çıkıp gidecek hali yok ya !!
Ben buldum abi
Yani mazda 3 ile cx5 fiyatı arasında olmalı.O da tam tamına en fulu 100 bin tl...
Yorumum aynen bu 500 tl ile kaybettim...
http://www.mazdagaraj.com/yeni-mazda-cx3-japonyada-satista-t2346.0.html;msg43606#msg43606
Ben de;
'Peki, yeterli araç geldi diyelim, araç yeterli gelir mi?'
diyerek fiyat tahminine hiç bir katkıda bulunmamışım! Ama istenilen fiyat ile aracın bu fiyata yetmesi arasında bir bağlantı kurmaya çalışmışım gibi bir felsefik yorum yapmışım da demeyeceğim. Demek istediğim aracın boyu yeter mi gibisinden Anadolu insanı klasik yorumuydu... Bence bu klasik yorum da cuk oturdu!
Tamam her şey boyu değil, fonksiyonları da önemli ama bir yere kadar...
Ben o parayı o araca vermem,gider 30-50 km de bir cx5 alırım üstüne 1-2 yıllık da yakıt parası kalır...
Abi o züğürt tesellisi ya