O benim de dikkatimi çekti, 2.0 motor için çok yavaşBu tabloda 2.0 motorlar karşılaştırılmış. Ben hızlanmalara takıldım asx resmen kağnı gibi 11 sec. Diğerininde bir farkı yok.
O benim de dikkatimi çekti, 2.0 motor için çok yavaşBu tabloda 2.0 motorlar karşılaştırılmış. Ben hızlanmalara takıldım asx resmen kağnı gibi 11 sec. Diğerininde bir farkı yok.
Hayırlısı olsun hakkınızda, üzüldüm hem sizin hayal kurup vazgeçmek zorunda kalmanıza, hem de yollarda daha az CX 3 göreceğim için. Belki farklı bir şeyler gelişir ve yeniden Mazda hayali kurarsınız modeli farklı olurDaha önce yazmıştım, CX-3 için kapora vermiştik. Power donanım için 86000 (artı eksi 2000) üzerinden, fiyat 93500 çıkınca gerçekten moralimiz bozulmuştu eşimle birlikte. Neyse, bayi 93500 üzerinden tek kuruş bile kolaylık yapmadı, ben de öyle düşünmüştüm nasıl olsa alıcısı olacak bu aracın diye. Zaten 3 kişilik bir aileyiz ve kafamda olan "küçük bagaj" soru işareti de böyle aksiliklerle büyüdü gitti. Biz de almaktan vazgeçtik.
Hatta mazdaya odaklandığımız için direk araba almaktan da vazgeçtik şimdilik bizim emektar megane'la devam edeceğiz.
Görüşmek üzere, takip ediyor olacağım
Daha önce yazmıştım, CX-3 için kapora vermiştik. Power donanım için 86000 (artı eksi 2000) üzerinden, fiyat 93500 çıkınca gerçekten moralimiz bozulmuştu eşimle birlikte. Neyse, bayi 93500 üzerinden tek kuruş bile kolaylık yapmadı, ben de öyle düşünmüştüm nasıl olsa alıcısı olacak bu aracın diye. Zaten 3 kişilik bir aileyiz ve kafamda olan "küçük bagaj" soru işareti de böyle aksiliklerle büyüdü gitti. Biz de almaktan vazgeçtik.
Hatta mazdaya odaklandığımız için direk araba almaktan da vazgeçtik şimdilik bizim emektar megane'la devam edeceğiz.
Görüşmek üzere, takip ediyor olacağım
Valla abi çevremi düşünürsem benimde ciddi ciddi bekleyen iki arkadaşım vardı. Hatta ben bile bi umut bu sene zor ama seneye düşünüyordum. Şuan iki arkadaşım da vazgeçti. Ne kadar pazarı gösterir bilmiyorum ama şuan için durum olumsuz gibi.Ne kadar genelleme olur veya ne kadar istatistik içerir bilmiyorum ama forumdan 2 de 0 yaptı CX-3
Hoş geldin Ege umarım sınavların güzel geçmiştirUzun bir aradan sonra forumdayım
Bugün yolda cx-3 gördüm bir adet sanırsam test aracıydı. Arkada iki egzostun arasına kırmızı kaplama yapılmıştı şık durmuş