süleyman46
Aktif
Nokian der kaçarım.
Kaçmak yok öyle Nokian için çabuk yıpranan bir yapısı olduğunu söyleyenler var. Hurafe midir ustadım?
Nokian der kaçarım.
Kaçmak yok öyle Nokian için çabuk yıpranan bir yapısı olduğunu söyleyenler var. Hurafe midir ustadım?
Michelin ve Nokian gibi yumuşak hamurlu lastiklerin sert hamurlu lastiklere nazaran erken deforme olması olası bir durumdur zaten. Ben şahsen yumuşak hamurlu lastik hayranı birisi olarak dağ bayır taş üzerinde seyir etmeyeceksem tercihim bu yönde olur. Deforme olsa bile senin bir lastikle yapacağın maksimum km yi sana yine yaptıracağını düşünüyorum, ki o kadar da hemen çöp haline geleceğini sakın düşünme, konfor adına da daha artı puanlı olduğu için yumuşak hamurlu lastik tam benim kalemim mesela, hele de kullandığım araba Mazda ise yani yol tutuş canavarı olduğundan sert süspansiyonlu ise tercihim yumuşak hamurlu olur..Kaçmak yok öyle Nokian için çabuk yıpranan bir yapısı olduğunu söyleyenler var. Hurafe midir ustadım?
Bence Nokian olmalıMichelin çok güzel bir lastıkti, ama çok erken işlerini döktü. Toyo kullandım çok memnundum, Good year SAWA kullandım hiç güzel değildi. Şu an bridgestone var bu da bekleneni vermedi. Belki benim beklentim çok yüksekti, çok övdüler ama en ufak bir frende hemen abs devreye giriyor çabuk kayıyor. Bir sonraki tercihim ya petlas ya da Japon grubu olacak.
Yumuşak hamurlu olduğu için kullanılan zemine göre biraz daha erken tükenir diyebiliriz ama o konfor ve güvenlik için buna değer bence, hem erken derken 30 binde bitmiyor sonuçta.Nokian erken bitiyor diye şikayetçi olan çok var Bülent
Iskandinav hocam, FinlandiyaNokian Japon grubu mu ? ilk defa duyuyorum, lastik konusunda pek bilgim yok.
Yumuşak hamurlu olduğu için kullanılan zemine göre biraz daha erken tükenir diyebiliriz ama o konfor ve güvenlik için buna değer bence, hem erken derken 30 binde bitmiyor sonuçta.
Iskandinav hocam, Finlandiya
ben yokohama tavsiye ederim iyi lastikdir ..
Zemin önemli, kullanım şekli de, ben 40 binden az yapmam en kötüKullacı yorumlarında 25-30 bin aralığı denmiş genelde