Geçen hafta.Müşür ne zaman kontrol edildi?
Hangi gün?Geçen hafta.
Cumartesi.Hangi gün?
Ahanda benim ustadan bahsedilmiş Çözüm olarak yaptıkları accord bujisi kullanmak, başka bişey varmıdır bilmiyorum da, komple motoru değiştirtmeye kalkmazlar inşallah.Konya'da Gümüşlü Oto diye bir usta var. Ustada Tosun usta gibi bordo 626 var. Rölanti problemlerini çözüyorum diye yazmıştı. Bazen bu dediğim müşirden oluyormuş. Tecrübem yoktur ustanın söylediğini yazdım sadece
Sorun düzelmezse ustayı arayıp sorarız belki telefonda yardımcı olur
Ne ki bu Accord bujisi? Ben anlamadım?Accord bujilerini henüz test etme fırsatım olmadı.
Sanırım şuydu;Ne ki bu Accord bujisi? Ben anlamadım?
Hazırda mı bekliyor?
Hazırda mı bekliyor?
O halde sonrasında yorumları alırız.Evet, değişim yapmaya fırsat bulamadım...
O halde sonrasında yorumları alırız.
Sanırım şuydu;
Ekli dosyayı görüntüle 14548
Neresiydi hatırlamıyorum ama bir konuda bir usta Accord bujileri kullanarak 626'nın daha sağlıklı çalıştığını belirtmişler. Bu konuda forumdan bir deneyim paylaşılırsa ben de denemeye cesaret edebilirim. Cesaret derken bujiye verecek paraya kıymayı kastediyorum.
Çok da zannetmiyorum aslında bujiden olacağını ama senin bu rolanti olayının buji değişiminden sonrasına denk gelmesi tesadüf de olabilir ilgili de olabilir.Buji... Şimdi dank etti! Bu olayın problemi geçen ustadan çarptığım tanesi 90 lira olan bujiler mi yani?
Uyy ben ne edem nerelere gidem?
Buji anahtarının numarası kaçtı dostlar?
Kesinlikle evet veya yok hayır denilemez.Buji... Şimdi dank etti! Bu olayın problemi geçen ustadan çarptığım tanesi 90 lira olan bujiler mi yani?
Uyy ben ne edem nerelere gidem?
Buji anahtarının numarası kaçtı dostlar?