Öncelikle rahatsız etmiyorsun, vakit buldukça ne biliyorsak paylaşalım diye var burası.1992 model balon kasa mazda 626 sedan
Abiler aracımı martta almıştım, 8-9 ayda birçok sorununu çözdüm teklemedir sesdir yağ yakmadır, hepsini değişen parçaları vs. bitirince detaylı bir şekilde anlatacağım. Şuan son bir sorunum kaldı,
Isı müşürünün fişi takılı değilken rölantim 1000 de sabit çalışıyor, silkeleme vs devam ediyor.
Isı müşürünün fişini takınca da rölantim sabit 500 de çalışıyor bu da çok düşük olduğunda araba da sıkıntı oluşuyor stop etme gibi
İkisinde de rölantim sabit, dalgalanma yaşamıyorum.
Isı müşürü takılıyken rölantiyi 900e nasıl getireceğim tek istediğim bu
@Domestos abi rahatsız ediyorum varsa bi fikir verebilir misin, nedir ne değildir şimdiden sağolasın abi.
EGR valfi veya selenoid valfi olabilir mi tam yerlerini de bilmiyorum ama
Rölanti motorunun üstünde hava ayar vidası var oradan bir yere kadar rölantiyi ayarlamak mümkün oluyor. Bu işlem denendi mi bilmiyorum tabi.
Mazda 626 GE (1991-97) - Rölanti Ayar Vidası (Fotoğraflı)
Konu düzenlemesi yaparken bu konudaki mevcut konu buhar olduğu için yeni konu açıyorum, zaten buhar olan konudaki fotoğraflar doğru vidayı göstermiyordu... :) :) Motor kaputunu açtığımızda karşımıza gelen boğaz kelebeği üzerindeki vidayı buluyoruz. Önden zaten net olarak görünmüyor. Aracın...
www.mazdagaraj.com
Burada göstermeye çalışmıştım.
Ayrıca, ısı müşürü değişimi bu sorunu çözmesi gerekmiyor mu?