Temiz ve kurcalanmamış olacaksa, al tabi.Bana tekrar 626 aldıracaklar.
Abi bi kaç hedef var eğer olmazsa pusuya yatıp bekleyeceğim..inan 626 nın tadı damağmda kaldı..Temiz ve kurcalanmamış olacaksa, al tabi.
Mustafa kardeşim o zehir bende de mevcut.Abi bi kaç hedef var eğer olmazsa pusuya yatıp bekleyeceğim..inan 626 nın tadı damağmda kaldı..
Ulen bunlar nasıl 626 yahuadamın ağzı açık kalıyor
Bende böyle birşey cıkaracagım nasip olursa ama bu kadar sade değl abi
Sade değil mi? Merakla bekliyorum o zaman...
Duvarın rengi çok gıcık geldi bana... Gerisi zevk renk meselesi tabi.ufak bi ip ucu olsun bu resim Bunu görünce ışık yandı uçlarda bi yerde olmaz diye birşey yok yani yakıstırmaya calısacagım
Ya abi koca arabayı görmezdenmi geliyosunDuvarın rengi çok gıcık geldi bana... Gerisi zevk renk meselesi tabi.
Gerisi, zevk renk meselesi dedim ya...Ya abi koca arabayı görmezdenmi geliyosun
sen öyle dersen öyledir abi direk duvara takılınca arabayı görmedi dedimheraldeGerisi, zevk renk meselesi dedim ya...
sen öyle dersen öyledir abi direk duvara takılınca arabayı görmedi dedimheralde
Ben öyle dersem öyle değildir işte, herkesin zevki ve düşünceleri illaki farklı farklıdır, önemli olan bu farklılıkları ortaya koyarak saygı duyabilmektir...
aynen öyle abim
baş tacısın abim sizlerin fikirleriy le cok iyi seyler sergileyecegim inşallah 626 gercekten cok baska bi arabaSeviyorum seni...
Ha bu arada lastikleri de üstünde 1100 teklif etmeyi düşünüyorum şuna: ORJINAL 16 INC MAZDA HONDA UYUMLU JANT LASTIK TAKIMI HATASIZZZ - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 413373510 nasıl sizce?
@Murat abi senin arabanın aynısı valla yoksa senin araba mı bu
Benim araç o jantlarda benim eski jantlar
Ben foruma 1200 tl demiştim, adamlar 1600 tl istiyordu, 1400 tl'ye inmiş