Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Nasıl tanıdım ama dışarısı kurtlar sofrası abim bende şahidim bana 1200 demiştin
Takas zamanı bende biraz fazla gaz verdim galiba o yüzden fiyatı yüksek tuttu
Nasıl tanıdım ama dışarısı kurtlar sofrası abim bende şahidim bana 1200 demiştin
Takas zamanı bende biraz fazla gaz verdim galiba o yüzden fiyatı yüksek tuttu
Yapacak bişi yok senin işin görüldüyse geri teferruattır abim ben bi türlü jant beğenemiyorum ya
Jant olayı çok zor. Hele takas olacaksa hepten zor
Abi o jantlar senin miydi. Nasıl peki tavsiye edermisin? Bi kusuru var mıydı hava kacirma kaynak falanBenim araç o jantlarda benim eski jantlar
Ben foruma 1200 tl demiştim, adamlar 1600 tl istiyordu, 1400 tl'ye inmiş
Abi o jantlar senin miydi. Nasıl peki tavsiye edermisin? Bi kusuru var mıydı hava kacirma kaynak falan
Tamam abi p.tesi pazarlığa başlıcam satılmazsa. İyi denk geldik valla mustafa bey e de teşekkür ederiz tabi iyi tanıdı fotoğraftan. Ben de en çok yamukluk kaynak falan vardır diye şüpheleniyodum şimdi o yönden rahatladım
Tamam abi p.tesi pazarlığa başlıcam satılmazsa. İyi denk geldik valla mustafa bey e de teşekkür ederiz tabi iyi tanıdı fotoğraftan. Ben de en çok yamukluk kaynak falan vardır diye şüpheleniyodum şimdi o yönden rahatladım
Tamam abi saolasın. Soylicem mutlaka. Ben ısparta dayım ama. Parayı havale ederim korgolarlar. Guvenilir dimi o yönden.Aradığın zaman benim ismimi söyle, hatırlamazsa bu jantları sizinle takas eden kişi beni yönlendirdi de İyi insanlar gerekli güzelliği yaparlar
Tamam abi saolasın. Soylicem mutlaka. Ben ısparta dayım ama. Parayı havale ederim korgolarlar. Guvenilir dimi o yönden.
MantıklıO yönden sıkıntın olmasın hiç ama rica et otobüsle veya ambarla yollasınlar
Bu gördüğün bir bütün yalnız marşpiyel ekleri tampon ekleri aracın hatlarının ve boyasının düzgünlüğü jantlar vs. Her araçta aynı etkiyi yapmayabilirBu jantlara bayıldım bizim kuzuyu çok modelli göstermiş vallahi mazdanın hangi modeliniin bilen üstadlar yardımcı olursa sevinirim
@Mustafakanar Mazda 6 jantı bunlar, ilk kasa makyajsız.
Bu gördüğün bir bütün yalnız marşpiyel ekleri tampon ekleri aracın hatlarının ve boyasının düzgünlüğü jantlar vs. Her araçta aynı etkiyi yapmayabilir