mustafayk
Kıdemli Üye
Usta tavsiyelerine burdan bakabilirsinz..jant için de arkadaşlar bilgi verirler.kolay gelsin.
Mazda Usta Tavsiyeleri
Mazda Usta Tavsiyeleri
Forumu detaylı araştırıp okursan yeni aracınla ilgili aklına gelen, gelebilecek bir çok bilgi tecrübe mevcut. Tekrara düşmemek adına forumu düzenli tutuyoruz. Yoksa facebook sayfamızdan veya Tweeter dan her gün aynı şeyleri yazar çizerdik...İki hafta once 626 94 model aldım, buna uyacak 15 ve 16 cant ölçüleri lazım, bende 205 55 16 vardı ama uymadı, cikma celik cant ölçüleri ne olur
Bir de ankarada mazda ustası kimi tavsiye edersiniz
Jant ölçülerinden çok bijon ya da jant aralığı deniyor o aralık önemli.İki hafta once 626 94 model aldım, buna uyacak 15 ve 16 cant ölçüleri lazım, bende 205 55 16 vardı ama uymadı, cikma celik cant ölçüleri ne olur
Bir de ankarada mazda ustası kimi tavsiye edersiniz
Seçenek azdır ama yok değildir, araştırmak lazım626ya 15 cant bulamıyorum, iki üç siteden baktım yok,
Yeni jantlarınız hayırlı olsun, yakışmış, emek vermiş ama nihayetinde bulmuşsunuz, keyifli sürüşlerBu cantı bulana kadar birhafta uğraştım
Evlat'ın yeni pabuclarini sonunda taktik
Advanti racing 17" lastigimiz 215/45/17
Eyvallah abim sagolasin depoda yatiyo bu yeni jantlar muayeneden gecmiyor mus heralde 10 bijon araligi var diye muayeneden gectikten sonra rafa kaldiricam yazlik kislik olarak kullanicam insallah @bayraktarGüle güle kullan kardeş. Üstünden çıkanlar ne oldu?
Abi firsat olmadi 1 bucuk aydir yatiyorum yeni dikislerim alindi yolda yururken arkadan motor carpti 50 dikisim vardi hem icten hem distan ayakta obdan pel ilgilenemedim kuzumla amcam la kardesim vuruyorlar kirbaci @ezmocesteri son bi iki gundur ayaktayim onda da jantlar icin ayaklandim vallaHayırlı olsun güle güle kullan, yalnız şu tampon artık yapılsın
Abi firsat olmadi 1 bucuk aydir yatiyorum yeni dikislerim alindi yolda yururken arkadan motor carpti 50 dikisim vardi hem icten hem distan ayakta obdan pel ilgilenemedim kuzumla amcam la kardesim vuruyorlar kirbaci @ezmocesteri son bi iki gundur ayaktayim onda da jantlar icin ayaklandim valla
Eyvallah sagol varol abim spor yay dusunuyorum ama bulamadim.onlere yatarken zamani degerlendiriyim ki kalkinca uygulamaya geçmek lazim
Geçmiş olsun kardeşim. Allah şifa versin.
Allah acil şifalar versin. Beterinden muhafaza etsin. Jantlar yakışmış spor yay da olursa tadından yenmez.Eyvallah sagol varol abim spor yay dusunuyorum ama bulamadim.onlere yatarken zamani degerlendiriyim ki kalkinca uygulamaya geçmek lazim
Allah acil şifalar versin. Beterinden muhafaza etsin. Jantlar yakışmış spor yay da olursa tadından yenmez.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi