Yanlış olmaz bu seçim elbette, ilk mesajda dediğim gibi ben görselliğe önem veriyorum biraz, önermiyorum tabiki ama 16" takardım sanırsamO halde görsel açıdan 16 ama sağlık ve mantık açısından 15 jant diyoruz ?
denemekte fayda var dediğin dogru arac yuvarlak oldugu için her hareketi kaldırmıyor ince dokunuslarla olabildiğince yakısıklı bi japon kuzusu yaratmaya calısacagım nasip olursaBu arabalara en ufak modifiye bile gitmiyor ama yinede sen bilirsin. Herkesin zevki ayrı
Hayırlı satışlar.satarsam komple satma niyetim var valla @aurora reis
Eyvallah sagol sadece kapak satarsam ilk sana haber vereceğimHayırlı satışlar.
Hissedilir bir değişim göreceğinizi sanmıyorum, belki azcık konforda azalma hissi olurMerhaba. 195 60 15 ölçüleri var. 98 626. Buna 16 çelik jant yapsak yakıt çekiş falan ne kadar etkilenir daha önce uğraşan var mı
Spor tarzda görünüm elde etmek için yanlış bir Mazda modeli üzerinde çalışıyorsun@hakan_emre dediğin gibi nadir bi jant kapak kombinasyonu çelik jant atma gibi bir düşüncem var aracınmın uzerine o yuzden satabilirim her an ü yüzden bir araçtırma yapayım dedim güzeller ama ben spor tarza seviriyorum ufak ufak arabamı body kit falan giydireceğim nasip olursa yaza dogru celik jantsız olmaz 15/16 5 kol jant düşüncem var
Spor tarzda görünüm elde etmek için yanlış bir Mazda modeli üzerinde çalışıyorsun
Uğraşmaya ve para harcamaya değecek farklar olmaz. Direksiyon az ağırlaşır yakıt tüketimi az artar konfor az törpülenir güvenlik az artar.Merhaba. 195 60 15 ölçüleri var. 98 626. Buna 16 çelik jant yapsak yakıt çekiş falan ne kadar etkilenir daha önce uğraşan var mı
Hepsinden azar azar mı görüntü çok güzelleşir gibi geliyor bana. Ama değmez diyosan iz bulasmimUğraşmaya ve para harcamaya değecek farklar olmaz. Direksiyon az ağırlaşır yakıt tüketimi az artar konfor az törpülenir güvenlik az artar.
Hepsinden azar azar mı görüntü çok güzelleşir gibi geliyor bana. Ama değmez diyosan iz bulasmim
Ulen bunlar nasıl 626 yahuadamın ağzı açık kalıyorGörüntü olarak fark yaratmak isterseniz en az 2 inch arttırmanız gerek , yoksa sizi tatmin etmeyecektir malesef , jant seçimi olarakta aşağıdaki 2 örneği verebilirim ama bu jantlar sanırım minimum 18 inch
Ve dikkat ederseniz iki araçtada sadece jant ve alçaltmadan başka bir modifiye işlemi yok gibi , yani bu kasaya iyi bir jant birde alçaltma yapılınca işlem tamam
Ekli dosyayı görüntüle 14725
Ekli dosyayı görüntüle 14726