süleyman46
Aktif
En tazesi sensin, bayrak sendeMazda 6 sahipleri nerde yahu @süleyman46
En tazesi sensin, bayrak sendeMazda 6 sahipleri nerde yahu @süleyman46
hey maşallah.Herkese merhaba. Çok iyi bir başlık olmuş. Araçlarımız hakkında kapsamlı bir paylaşım yeri yoktu. Aracım 2015 mazda 6. Her türlü sorularınızı elimden geldiğince cevaplayabilirim.Ekli dosyayı görüntüle 32803Ekli dosyayı görüntüle 32804
Kazasız belasız kullanın inşallahDaha önce yazdım mı bilmiyorum ama bende de yaklaşık 1 senedir 2004 Mazda 6 var
Kazasız belasız kullanın inşallah
@süleyman46 soruları alalım... Mesela yakıttan başlayalımHerkese merhaba. Çok iyi bir başlık olmuş. Araçlarımız hakkında kapsamlı bir paylaşım yeri yoktu. Aracım 2015 mazda 6. Her türlü sorularınızı elimden geldiğince cevaplayabilirim.Ekli dosyayı görüntüle 32803Ekli dosyayı görüntüle 32804
Geçmiş olsun. Ufak kazalar hep oluyor, yeter ki Allah geri dönüşü mümkün olmayan şeyler yaşatmasın. Ben de ilk aldığım sıralar sağ arkaya biri sürtmüştü. Boyattık, yola devam şükür3 ay kadar önce bir köpeğe vurdum uzun yolda , ön tampon tamir olup(düşen parçaları almıştım) topladık ,panjuru bir siteden buldum aldım , birde temiz boyattık tamponu. Nazar olsun dedik hamdolsun başka kaza belamız yok. Çocukta olduktan sonra zaten özenle kullanıyorum
Merak ettiğim çok şey var fakat şimdi girmeyelim o konulara üstadım gazı kaçar. Kısmet olur da zamanı gelirse, kaşıntı üzerine denk gelirse, sonuca daha etkisi olur ve belki gol olur diye düşünüyorum iyi orta gol getirir ama benim için şu sıralar ne orta ne de gol zamanı@süleyman46 soruları alalım... Mesela yakıttan başlayalım
Evet bende bir anda ne alacam diye düşünmedim değilKonuya öyle bir giriş yaptın ki, GF yi satıp Astina alacaksın sandım, hatta Süleyman'ın aracı satılık yazmaya bile niyetlenmiştim ki, şimdi anca rast gele diyorum
D segment LPG'li düşünüyorsan ve küçük hacimli motor şartın yoksa 6 tabiki alınır, ama eli ayağı düzgün olanı bulmak gerek.
O kadar uç örneklemeler var ki, kriter yok sanırım, geniş olsun ne olursa olsun der gibiysen seçenek çok fazla.Evet bende bir anda ne alacam diye düşünmedim değil
Motor hacmi çok önemli detik Renault Escape lere bile bakıyorum
Dediginiz gibi temiz Mazda almayacaksan hiç Mazda alma daha iyi benim 626 adam olana kadar madam ediyordu bizi
Laguna, C5, Nissan maxima, audi a6, a4, felanda bakıyorum. Karar vermek zor.
Yada eski aracım Scneic gibi Mpv alacam onun genişliği beni mest ediyordu.
Aslında şöyle arabama emek vermeyi severim. Birşeyler yapmayı ufak dokunuşlar va. Bunları yapabileceğim uzun süre keyifle binecegım içime sinen sorunsuz bir araç istiyorum. Öyle iki güne bir değiştirmeyi sevmem aracı. Tabi 2 çocuk var geniş olması önemliO kadar uç örneklemeler var ki, kriter yok sanırım, geniş olsun ne olursa olsun der gibiysen seçenek çok fazla.
Konu oraya mı geldi Şuan mantıklı 3 seçenek var aklımda Mazda 6, Audi a6, Renault ScenicYani Mazda 6 lazım
2009-10 Exclusive, 2011-12 Sport. Legacy de seçenekler arasına girer bence.Konu oraya mı geldi Şuan mantıklı 3 seçenek var aklımda Mazda 6, Audi a6, Renault Scenic
Mazda 6 nın bu fiyat bandında hangi modeli temiz ve dolu olur. Sunroflu vs.
İnceliyorum hemen2009-10 Exclusive, 2011-12 Sport. Legacy de seçenekler arasına girer bence.
2009 exclusive şiddetle tavsiye ederimİnceliyorum hemen
Fotoğrafını paylaştığın araç mazda6 gh amerikan versiyonu. Bize gelen avrupa versiyonu ve farklılıklar var.Fotoğrafını attığım modem hoşuma gidiyor
Eger almaya degerse hangi kasa, model ve paketi almak mantıklı?