Burdayız...6'cılar burayı es geçmeyiniz
Burdayız...6'cılar burayı es geçmeyiniz
Üstad hazır bu kadar açmışken piston göynek neyim de değişeydin Astinanın arka amortisörlerinin sökülmesi de böyle, ne varsa indiriyorsun.Buralardayız
Mazda 6 ile anlaşıyoruz çok şükür arabaya binip yol almaya başlayınca ve sonra başka arabalara binince anlaşılıyor farkı
Geçen sol arka fren ampulu patladı çıkaralım derken birde içine kaçırdık biraz uğraştım yok olmayacak gibi bende farı dökeyim dedim farı sökmek için bagajın yarısını sökmek lazımmış yaw
Bagaj fitili, pantizot, pantizotun dayandığı kısım onun için kapı içinde bakalitler falan ama neyseki klips gücüne alışınca çabuk haloluyor hem arabayı tanımış oldum.
Bayramdan önce de bir periyodik bakım yapmaya ve ilk defa liftte göreceğiz guzuyu
Bir kaç foto ;
atleti de değiştirelim terlemiştirÜstad hazır bu kadar açmışken piston göynek neyim de değişeydin Astinanın arka amortisörlerinin sökülmesi de böyle, ne varsa indiriyorsun.
Hoş geldin Niyazi, hayatındaki yeniliklerin hepsine birden hayırlı olsun diyorum. Seni en son hata veren RVM ile hatırlıyorumMerhabalar. Uzun süredir ortalıkta yoktum. Evlilik çoluk çocuk derken bir türlü fırsat bulamadım. 2011 model Mazda 6 sport kullanıcısıyım artık. Geri dönüşü bu başlık altında yapayım istedim.
Ona çözüm bulamamıştık kah yandı kah söndü. Satarken de söyledim alan arkadaşa, Arada arayıp soruyorum sıkıntı var mı diye yok diyor. Garezi banaymış herhaldeHoş geldin Niyazi, hayatındaki yeniliklerin hepsine birden hayırlı olsun diyorum. Seni en son hata veren RVM ile hatırlıyorum
Davul'u unutmadım bende...Hoş geldin Niyazi, hayatındaki yeniliklerin hepsine birden hayırlı olsun diyorum. Seni en son hata veren RVM ile hatırlıyorum
Tüm sistemlerde Bluetooth ile bağlantı yapıldığında aynı durum yaşanıyor, endişe edecek bir şey yok. Rahat olun.acil yardım lütfen. Mazda 6 2015 skyactive aracım var. Multimedya da problem yaşıyorum. youtube dan video izlerken görüntü ses senkronu bozuk. ses geç geliyor. müzik veri tabanı güncel gösteriyor. bir çözümü var mıdır? bluetooth ile bağlanıyorum. diğer 6 lar da böyle mi yoksa bende mi sorun var. nasıl çözebilirim desteğinizi rica ediyorum.