Murat Yılmaz
Seçkin Üye
@jaquetonur Servisle görüştünüz mü? Belki difüzör vardır aksesuar olarak...
Ona sallanma payı bıraktı abi, zaten değerse difüzör yanar dedi, etrafında 2cm kadar boşluk var.Harika olmuş yine Kerim, güle güle kullanmak nasip olsun... Aklıma takılan tek nokta; egzoz uçlarının tampona çarpma yapıp yapmayacağı... Bitişik gibi bir şey olmuş çünkü.
Ona sallanma payı bıraktı abi, zaten değerse difüzör yanar dedi, etrafında 2cm kadar boşluk var.
Onu kontrol ederim ben yinede, sıkıntı olursa zaten her zaman gel demişti usta düzelttiririz problem olmazDeğiyor diye sormadım ki; motor freninde, ilk çalıştırma ve stop etmelerdeki sallantıda çarpma yapar diye aklıma geldi. Başıma geldiği için sordum.
Eski aracıma yaptığım egzoz uygulamasını bugün tekrar yeni aracıma da yaptırdım. Sadece tek fark bu sefer daha büyük egzoz uçları taktırdım. Kesim işlerini yine Kardeşler Fiber'den Ali ustamıza yaptırdım.
Kesim işlemleri ve egzoz ucu ayarlaması;
Ekli dosyayı görüntüle 19110 Ekli dosyayı görüntüle 19111 Ekli dosyayı görüntüle 19112
Egzozun yerleştirilmesi ve kaynak işleri;
Bu işlemler yine Koç Egzoz, Nevzat ustada yapıldı.
Ekli dosyayı görüntüle 19114
Ekli dosyayı görüntüle 19115
Aklnda kalacağına araba da kalsın abiGüzel olmuş. Makine şeysi rengine de krom epeyce yakışıyor aslında, ben de yaptırsam mı ki?
İkinci egzoz çıkışını açtırıyor musun? Yoksa ikinci sadece görsel mi oluyor?
Bir bu egzoz olayı bir de led reflektör aklımda kaldı. Mazda 3 BL Led Reflektör Uygulaması
İkinci egzozun tıpasını açıyorlar, aynı hb de olduğu gibi ikiside aktif olarak çalışıyor.Güzel olmuş. Makine şeysi rengine de krom epeyce yakışıyor aslında, ben de yaptırsam mı ki?
İkinci egzoz çıkışını açtırıyor musun? Yoksa ikinci sadece görsel mi oluyor?
Bir bu egzoz olayı bir de led reflektör aklımda kaldı. Mazda 3 BL Led Reflektör Uygulaması
Hocam ben de yaptırıcam ama bende de zaman sıkıntılı sende zaten nöbet var, uydurmaya çalışsak 2018'e uzar herhalBen de ne zaman yaptırıyoruz diye soracaktım, yaptırmışsın bile Güle güle kullan bi müsait zamanda ben de gidip yaptırmayı düşünüyorum
Müsait olduğum her vakit yardımcı olurum egzoz yaptırma konusundaBen de ne zaman yaptırıyoruz diye soracaktım, yaptırmışsın bile Güle güle kullan bi müsait zamanda ben de gidip yaptırmayı düşünüyorum
Guzuları bana verin siz işinize gücünüze bakın hallederizHocam ben de yaptırıcam ama bende de zaman sıkıntılı sende zaten nöbet var, uydurmaya çalışsak 2018'e uzar herhal
Apaçi işleri volume IIÇok yakışmış, 3.stopa flaşör lazım
Abi benim de zamanım müsait.kafaya taktiğin şeye bak ya.Hocam ben de yaptırıcam ama bende de zaman sıkıntılı sende zaten nöbet var, uydurmaya çalışsak 2018'e uzar herhal
Abi benim de zamanım müsait.kafaya taktiğin şeye bak ya.
Abi senin guzu yakıtı içiyordur hemen.onun için yavaş yavaş gezeceğm.La guzuyu alıp sanayide mi gezecen! Egzoz işini Kerim hocamın üstüne yıkalım