Abi senin guzu yakıtı içiyordur hemen.onun için yavaş yavaş gezeceğm.
İşinde maharetli usta sorunsuz olarak yapabilir. Adem Ustam, Merter de, yakınsa sana uğrarsan yardımcı olacaktır.Merhaba abiler.M3 Skyactiv dizel aracıma çift egzoz uygulaması yaptırmak istiyorum.Var mı İstanbul'da önerebileceğiniz yerler ?
Aracınız hatchback olduğu için kesme biçme işlemi olmayacağından dolayı rahatlıkla iyi bir egzozcuda işleminizi yaptırabilirsiniz. HB 'lerde ikinci egzoz yeri hazır.Merhaba abiler.M3 Skyactiv dizel aracıma çift egzoz uygulaması yaptırmak istiyorum.Var mı İstanbul'da önerebileceğiniz yerler ?
Teşekkürler veli abi vala ses bile değiştiFıstık gibi olmuş, kazasız belasız günlerde homurdatmak nasip olsun.
Canlı bi göreyim, ikinci notu veririm. 30 Eylül den önce her an gelebilirim.Cevaplarınız ve beğenileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Difüzörün orjinalligini bozmak istemedim. Dediginiz gibi difüzöre gömülü olsa daha güzel görünebilirdi. Böyle idare edecegiz artık
Hangi plastik? Kesildiği belli olmuyor mu demek istediysen orjinal fabrika çıkışı böyleymiş gibi görünüyor burada en önemli faktör difüzörü kesecek iyi bir fiberci usta, oda Ankarada var çok şükürHayırlı olsun guzulara herşey yakışıyor. Gayet hoş olmuş.
Kesilince o plastik göze çarpmıyor mu? Bir de mercedeslerdeki gibi tamamen tampona bitişik gömme şeklinde yapılabilir mi?
Tamam abi gelince haberleşirizCanlı bi göreyim, ikinci notu veririm. 30 Eylül den önce her an gelebilirim.