Harika ötesi olmuş... Oval kesim beklediğimden daha hoş olmuş... Kazasız belasız eskisin...
Veli abi ben detayları aldım tam yazıyordum sen mesaj attın
Çiğdem Fiber
Oto Sanayi Sitesi 32.Sokak No:15/A Şaşmaz/ANKARA
Tel : +90 312 278 11 35
http://www.cigdemfiber.com/
Merhaba arkadaslar,
Bugun aksam ankara sk bayinden mazda 3 power aracimi teslim aldim. Eve gelince farkettim ki tek egzoz cikisi var aracta. Halbuki showroom da bazi modellerde cift egzoz gormustum. Showroom araclari icin gorsel olarak ozellikle mi cift egzoz yapmislar acaba? Bilgisi olan var mi? Power donanimda cift egzoz standart saniyordum ben de, meger degilmis...
Merhaba arkadaslar,
Bugun aksam ankara sk bayinden mazda 3 power aracimi teslim aldim. Eve gelince farkettim ki tek egzoz cikisi var aracta. Halbuki showroom da bazi modellerde cift egzoz gormustum. Showroom araclari icin gorsel olarak ozellikle mi cift egzoz yapmislar acaba? Bilgisi olan var mi? Power donanimda cift egzoz standart saniyordum ben de, meger degilmis...
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...
Egzoz konusunu da; [member=207]zoomzoomsk[/member] yanıtlarsa bilgilenmiş oluruz.
Bende egzoz ucu takmayı düşünüyorum fakat netten baktığımda boyutları farklı,neye göre almam gerekir sizce ? Yoksa orijinal mi taktırsam ?