istanbulda nerde yaptırabilirim bu çift egzoz olayını?
İşihin ehli egzoz ustası rahatlıkla yapabilir diye tahmin ediyorum...
istanbulda nerde yaptırabilirim bu çift egzoz olayını?
İşihin ehli egzoz ustası rahatlıkla yapabilir diye tahmin ediyorum...
Aracı ve yapılacakları göster, uzaylı görmüş masum köylü moduna bürünürse; hayırlı işler de başka bir yere git... Mutlaka ve mutlaka bu işi hakkıyla yapacak usta vardır İstanbul gibi yerde...sorun şuki işinin ehli egzos ustası tanımıyorum
Harika olmus, hayirli olsun.
Fiyat nedir? Yapilan işin teknik boyutu nedir? Her iki egzoz ucu de islevsel mi?
Ogrenelim de biz de yaptiralim
Sanırsam @koray74 Abi nin aynısı.yukarıda da resmi var di.yuva açıldığı belli oluyor zaten gene de kendisi işlemin nasıl olduğunu anlatır.Arkadaşlar benim egzoz da bu şekilde çift ama ben diğer resimdeki gibi yaptırmak istiyorum.Sadece yuva mı açıyorlar oraya bir parça da konması gerekiyor mu?Diğer resimdeki çok güzel aynısını yaptırmak istiyorum.Ama bakalım Denizli'de sağlam usta bulabilecekmiyim bilmiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
denizlide bildiğim en sağlam usta egsozcu murat diye birisi var şahsen tanımıyorum facede egsozcu murat diye aratırsanız bulursunuz , birde 2. Sanayi bayrak otonun üstünde bir egsozcu var oraya danışırsanız yardımcı olurlarArkadaşlar benim egzoz da bu şekilde çift ama ben diğer resimdeki gibi yaptırmak istiyorum.Sadece yuva mı açıyorlar oraya bir parça da konması gerekiyor mu?Diğer resimdeki çok güzel aynısını yaptırmak istiyorum.Ama bakalım Denizli'de sağlam usta bulabilecekmiyim bilmiyorum.
denizlide bildiğim en sağlam usta egsozcu murat diye birisi var şahsen tanımıyorum facede egsozcu murat diye aratırsanız bulursunuz , birde 2. Sanayi bayrak otonun üstünde bir egsozcu var oraya danışırsanız yardımcı olurlar
Mevcut tamponu fiberciler kesiyorlar. @ktaskan öyle yaptırmıştı. Hatchback'lerde yuvası olduğu için onlarınki daha kolayBenim hacback arabamda o yuva orjinalinde var. Oradaki kapak çıkartılıp uygulandı işlem. Sizin resimde tampon altına yuvası açık marşpiyel eklemişler sonradan.