Çok hoş, güle güle kullanın.
AhahahaaNe zaman çift egzoslu bir araç görsem eşimin çift motorlu mu bunlar diye sorduğu soru aklıma geliyor baya güldürmüştü beni
Çocukluğumda ilk arabalara merak saldığımda çift egzozlu volkswagen beetle görmüştüm, babama sorduğumda hava soğutmalı olduğu için çift egzozu var demişti... O günden sonra çift egzoz gördüğüm her aracı aklım başıma gelip de öğrenene kadar hava soğutmalı zannetmiştim...Ne zaman çift egzoslu bir araç görsem eşimin çift motorlu mu bunlar diye sorduğu soru aklıma geliyor baya güldürmüştü beni
Tesekkur ederim, sagolun, varolunÇocukluğumda ilk arabalara merak saldığımda çift egzozlu volkswagen beetle görmüştüm, babama sorduğumda hava soğutmalı olduğu için çift egzozu var demişti... O günden sonra çift egzoz gördüğüm her aracı aklım başıma gelip de öğrenene kadar hava soğutmalı zannetmiştim...
Çok şık olmuş Onur, kazasız günlerde harlamak nasip olsun.
Egzozu yapan yerden sectim, tampondaki oyuk kısım oval oldugu icin oval bir uç sectim. Tesekkur ederimEgzoz ucunu servisten mi aldiniz yoksa disardan mi cok şık olmus gule gule kullanin
SagolasınEvet bugün gördüm gayet güzel olmuş güle güle kullan hatcbacklerde egsoz yeri olduğu için daha iyi duruyor
Fıstık gibi olmuş, kazasız belasız günlerde homurdatmak nasip olsun.
Teşekkürler veli abi vala ses bile değişti
Canlı bi göreyim, ikinci notu veririm. 30 Eylül den önce her an gelebilirim.