Kafamda bir seyler canlandirdim 5 yollu bi anfi ve bi bufurla ve orjinal hoparlörlerini kullanmayı dusunuyorum bir anfi ve bir bufur almak istiyorum diamon 5 yollu anfisini önerdiler ama tam emin değilim birde 20 cm lik bufur dusunuyorum
5 kanal tavsiye etmem doğrusuKafamda bir seyler canlandirdim 5 yollu bi anfi ve bi bufurla ve orjinal hoparlörlerini kullanmayı dusunuyorum bir anfi ve bir bufur almak istiyorum diamon 5 yollu anfisini önerdiler ama tam emin değilim birde 20 cm lik bufur dusunuyorum
Teyp yada cevirici işini naptınız?Tesekkur ederim yardımlarınız icin arkadaşım aracini satti onun setini soktuk bana verdi HEi 3000W 4 yollu anfi powerbas 30cm 1000w bufur 4 tane powerbas kapi miti onlari kullanmayi dusunuyorum
Çevirici Elinde varsa elindekini kullan...Bu nasil monte ediliyor bizdeki sisteme uyarmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 7 ay once set döşemeyi düşünürken bir cevirici ve kablo takimi aldim ama ne kadar iyidir bilemem sounmax diye bir markaydi
Satıldı...@Ali01
Elimde cadence 5 kanal çevirici var
Sanırım 3 ay falan kullandık.
100 tl + indirimli kargoEkli dosyayı görüntüle 35193
Anfi satılmıştır...Satılık cihazlar
Anfi Jbl gto 1200.1 sedan ve sunrooflu araça tavsiye etmem 500tl
Sub bandbass kabinli 200tl
Kabin çok büyük yoksa kaçırmazdım
Ekli dosyayı görüntüle 33525
Frekansı ayarlarsan yakmazKolay gelsin araca 2000w cift bobin soundmax bufur ve jameson 505 1400 w anfi taktim bas cok guzel vuruyor ama ses cok açılınca bozuluyor kapilar amfiye bagli degil kapıları baglatsam yakarmi hoparlörü acaba
Çevirici ne bağlı?Kolay gelsin araca 2000w cift bobin soundmax bufur ve jameson 505 1400 w anfi taktim bas cok guzel vuruyor ama ses cok açılınca bozuluyor kapilar amfiye bagli degil kapıları baglatsam yakarmi hoparlörü acaba
Sound max arkadaşın arabasına takmışlar , sesden pek memnun olmamıştım.Soundmax yerine keşke jameson alsaydınız , 505a daha kemikli abi anfi.
Özelden numaramı attım müsait zamanda arayın bildiğim kadarı ile sizi bi aydınlatayımOn iki kapiya midrance taktırsam mi daha iyi olur yoksa mid bas mi satan kisi ses istiyorsan midrange dedi bas istiyorsan mid bas dedi ben arac ta tok guzel ve temiz bir ses istiyorum oyle bangır bangır bağırmasına gerek yok bufur da kullanacam
Buraya yaz da herkes aydınlansın be kanka.Özelden numaramı attım müsait zamanda arayın bildiğim kadarı ile sizi bi aydınlatayım
14 sayfa içinde genel olarakBuraya yaz da herkes aydınlansın be kanka.