Olması gayet mantıklı, sıfır sisteme en yüksek modları verip yanık kokuları duyduğum oldu
Hoparlör rodajı sözel olarak yada bireysel yazılardı , ürün açıklamasında hiç görmemiştim.Olması gayet mantıklı, sıfır sisteme en yüksek modları verip yanık kokuları duyduğum oldu
Arkasına modul gerekli ama demi?Mazda 3 aux girişi için için böyle bir port buldum.Ekli dosyayı görüntüle 32030Ekli dosyayı görüntüle 32031Ekli dosyayı görüntüle 32030Ekli dosyayı görüntüle 32031Ekli dosyayı görüntüle 32030Ekli dosyayı görüntüle 32031
Bu portları teybin arkasına bağlayacak modül gerekli.Arkasına modul gerekli ama demi?
Çevirici ile orijinal teyp kullanılacak
Amfimiz jameson 505A
4 kapıda Alpine SPJ 691C3 oval hoparlör
Sub bas focal 30 cm
Rca kablolarımız cadence
Hertz Dcx 570 5x7 Cm 120 Watt Oto Hoparlör - n11.com
Bunlar nasıldır iş görür mü ? BL ile uyumlu mudur ?
Standart oval hangisi oluyo abi hiç anlamıyorum bu işlerden kusura bakmaUyar sıkıntı olmaz. Bu ürün yeni çıkmış galiba ilk defa gördüm ama standart oval alıp kullanmam daha iyi olur...
5x7 boyutlarındaki hoparlörler 6x9 kadar iyi ses veremiyorlar boyutlarından dolayı.Hertz Dcx 570 5x7 Cm 120 Watt Oto Hoparlör - n11.com
Bunlar nasıldır iş görür mü ? BL ile uyumlu mudur ?
Standart oval hangisi oluyo abi hiç anlamıyorum bu işlerden kusura bakma
https://www.amazon.de/Clarion-srg5733-Lautsprecher-Multiaxial-Wege/dp/B00L9SFUNE
şundan mı diyosun kardesm ? @MutluTEKİR
Var mı bildiğin türkiş bi site
Tüketmişler bu sitede benim gönderdiğimle aynı. Bide bunların tek fiyatı mı 255 yoksa çift fiyatı mı ?o değil 5x7, bu galiba;
Clarion SRG 5733C 13x18 Cm Koaksiyel Hoparlör, CLARION, 525224