Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Tüketmişler bu sitede benim gönderdiğimle aynı. Bide bunların tek fiyatı mı 255 yoksa çift fiyatı mı ?
sonunda buldum galiba
https://www.amazon.com/Clarion-SRG6953R-600-Watt-Speakers-Tweeters/dp/B00HSEVY8I
Tüketmişler bu sitede benim gönderdiğimle aynı. Bide bunların tek fiyatı mı 255 yoksa çift fiyatı mı ?
sen istiyor clarion verecek 100 dolar Abi napıosun 100 dolar ne kadar biliyor musun sen
ÇiftBunların tek fiyatı mı bu yoksa çift fiyatı mı ? Alırken banada haber verebilir misin belki sipariş veririm bende
6 aydır tek hoparlör ile idare ediyorum yetti gayri ekmek su gibi bi ihtiyaç bu keşke haberim olaydı
6 aydır tek hoparlör ile idare ediyorum yetti gayri ekmek su gibi bi ihtiyaç bu keşke haberim olaydı
Fabrikasyon veriyor da bu niye vermesin be abi? Zaten kim son ses dinliyor ki? Benim için berrak olsun yol sesini bastıracak kadar ses versin yeterli. Zaten kafa şişiriyor uzun süre dinleyince. Arkalara alacağım bakalım. 2 hoparlörden dinliyorum ben de. Önlere 6x9 sony takınca arkalar çok kalitesiz kaldı. 4 hoparlörden dinlemeyi özledim. Ek olarak kasnak vs uğraşmaya gerek yok.5x7 ses filan vermez, 6x9 al alacaksan, yoksa boşa masraf yapma...
Parasızlıktan elimi kolumu sallayamaz vaziyette gezdiğimden sesim çıkmıyoduOrijinal çıkma vardı, ne diye haber etmedin...
Fabrikasyon veriyor da bu niye vermesin be abi? Zaten kim son ses dinliyor ki? Benim için berrak olsun yol sesini bastıracak kadar ses versin yeterli. Zaten kafa şişiriyor uzun süre dinleyince. Arkalara alacağım bakalım. 2 hoparlörden dinliyorum ben de. Önlere 6x9 sony takınca arkalar çok kalitesiz kaldı. 4 hoparlörden dinlemeyi özledim.
Parasızlıktan elimi kolumu sallayamaz vaziyette gezdiğimden sesim çıkmıyodu
Sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakıyorum artık @MutluTEKİR belçikadan 2 çift getiriverir belkiFabrikasyon hoparlör dandik gibi duruyor ama kalitesi yerinde. Ben daha önce alpine marka 5x7 aldım, inan orijinal hoparlörü aradım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaw yollardık hallederdik sonra fan club üyeleri resmen kapıştı nisan ayında
Yer olursa niye olmasın abi hele bi gidelim de. Daha kendime multimedia, ön arka porya, hoparlör alacam kısmetse.Sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakıyorum artık @MutluTEKİR belçikadan 2 çift getiriverir belki
Bass satılmıştır.Satılık cihazlar
Anfi Jbl gto 1200.1 sedan ve sunrooflu araça tavsiye etmem 500tl
Sub bandbass kabinli 200tl
Kabin çok büyük yoksa kaçırmazdım
Ekli dosyayı görüntüle 33525
merhaba arkadaşlar 2007 model sedan mazda 3 aracım var araca ses sistemi döşemek istiyorum ama çok fazla bir bilgim yok ilk önceligim aracın orjinalligini bozmadan yapmak istiyorum ilk olarak anfi ve bufur düşünüyorum orjinal teyp kullanarak daha sonraki dönemlerdede ilave olarak kapı midleri takmayı düşünüyorum ama kapı midleri çok sonraki iş ilk etapta bufur ve anfi ile başlamak istiyorum anfi önerisini ileriye dönük şekilde yapabilirseniz çok sevinirim ve bütçemizi çok aşmıyacak şekilde olursa iyi olur şimdiden teşekkür ederim