Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar 2011 model Mazda 3 aracımın hoparlörlerini değiştirmek istiyorum. Orjinalci olduğum için yine 5*7 inç hoparlör düşünüyorum. Bu hoparlörler arasında çok fazla seçeneğim olmadığını biliyorum. 800 liraya kadar alabileceğim önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Merhabalar 2011 model Mazda 3 aracımın hoparlörlerini değiştirmek istiyorum. Orjinalci olduğum için yine 5*7 inç hoparlör düşünüyorum. Bu hoparlörler arasında çok fazla seçeneğim olmadığını biliyorum. 800 liraya kadar alabileceğim önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Hertz DCX570.3 5x7 inch 120 Watt Oto Hoparlör Takımı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Subaru Outback modeli için geçmişte yaptırdığım after market uygulama. İlk resimde 30 bass kutusu bagaj içinde ve arkasında da amfi, koltuk sırtına monteli...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arka kapılara nasıl estetik tweeter yerleştirilebilir? Malzeme tedariği üreticiden ama bunun trim rengine boyanması aracın servisinden...
Ön kapılarda orjinal tweeter ve mid yerleşimleri kullanıldığı için hiçbir şey yok görüntüde dışarıdan...
Şimdiki Subaru Levorg aracımda ise dışarıdan görülen hiçbir donanım olmaması adına ve bagaj hacminden de kayıp olmaması için biraz farklı bir uygulama yaptım. Bu sefer DLS değil, tamamen Alpine kullandım. Yolcu koltuğu altına 8' kendinden amfili 120W PWE-S8 bass. Sürücü koltuğu altına X-A70F 4 kanal amfi. (120W x 4 RMS). Ön kapılara R-S65C component (tweeter ayrı) ve arkalara da R-SC65 (iki yollu) 100W RMS.
Tabi ki Outback'teki kadar bass dolu ve ağır bir sistem değil, Ya da bizim Kadir'in yaptığı uygulamalar kadar ağır bir sistem değil. Ama dışarıdan görülmeyen, hırsızı çekmeyen, bagajı sınırlamayan ve son derece kaliteli, dengeli, yeterli müzik dinlemeye elverişli bir sistem oldu...ben gayet memnunum.
Sadece hoparlör değişimi olumlu katkı yapıyor ama sınırlı. Eğer kaliteli müzik dinlenmek isteniyorsa, böyle bir sistem daha verimli ve mantıklı oluyor.
Bu da bir arkadaşımın güzel bir hediyesi. Alpine logosu!