Arkadaşlar yağ değişimi, hava ve yağ filtresi değişimi, fren yağı değişimi işçilik toplam 50₺
Polen filtresi için elektrikçiye gittim 15₺
Toplam 65₺ işçilik verdim.
Malzeme fiyatları da : filtre setine -orj- 320₺, motul 8100 5w-30 144₺, fren yağı 80₺ .
Bayramdan sonra şanzıman filtresi ve yağı değişimi yaptıracağım inşallah.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Memnunsan devam etmeni öneririm.Hayırlı günler..
1.6 Motor Dizel 2012 Mazda 3 aracım için yağ önerinizi alabilir miyim?
En son Castrol Edge 5w30 dpf kullanmıştım..
Memnunsan devam etmeni öneririm.
İnternet ortamında uygun fiyata bulmak mümkün olabiliyor...Açıkcası sıkıntı yaşamadım, acaba daha ekonomik farklı bişey kullanabilir miyim diye merak ediyorum. Bu arada internetten getirtmeyi düşünüyorum. Memnuniyeti yüksek nispeten güvenilir yerlerden. 30 - 40 TL fark ediyor..
Hayırlı günler..
Bilindik markaların, araca uygun olan yağlarını tercih edebilirsiniz. Aralarında ahım şahım farklar yok bence. Aracımda motul, mobil, dexelia kullandım, aman aman bir fark göremedim
Hayırlı günler..
Aslında ben de biraz öyle düşünüyorum.. Castrol Edge 5W-30 C3 kullanıcam sanırım.. Teşekkürler.. Bu arada polen filtresini 10 binde bir değiştiriyor musunuz acaba?
Şart değil, kullandığınız bölge de önemli, ben 10 binde bir değiştirmeyi biraz israf olarak görüyorum.Aslında ben de biraz öyle düşünüyorum.. Castrol Edge 5W-30 C3 kullanıcam sanırım.. Teşekkürler.. Bu arada polen filtresini 10 binde bir değiştiriyor musunuz acaba?
Triger riske girmeye değmez bence...Teşekkürler arkadaşlar, triger ve devirdaim ile ilgili görüşünüz nedir? Triger için klavuzda 200 bin diyor..
120bin km /5 yıl diye hatırlıyorum ama emin olamadım.Teşekkürler arkadaşlar, triger ve devirdaim ile ilgili görüşünüz nedir? Triger için klavuzda 200 bin diyor..
120bin km /5 yıl diye hatırlıyorum ama emin olamadım.
120bin km /5 yıl diye hatırlıyorum ama emin olamadım.
Teşekkürler arkadaşlar, triger ve devirdaim ile ilgili görüşünüz nedir? Triger için klavuzda 200 bin diyor..