19 derim ama farklı ölçülerde çıkabilirMerhabalar, 2010 bl kasa benzinli otomatik aracimin yag bakimini kendim yapmak icin hazirlik yapiyorum, bu anlamda yaĝ karter tapasi bu kasalarda hangi ölçü anahtar ile acilir bilgisi olan varmi?
Standarti19 mu? bazi tapa lar torc uclu felan oluyorda.19 derim ama farklı ölçülerde çıkabilir
Standarti19 mu? bazi tapa lar torc uclu felan oluyorda.19 derim ama farklı ölçülerde çıkabilir
Bu oldu diyip taktılarsa oda olabilir tabikiStandarti19 mu? bazi tapa lar torc uclu felan oluyorda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Standarti19 mu? bazi tapa lar torc uclu felan oluyorda.
Aküde problem varmış değiştirince hiç bir sorun kalmadıSelamlar, 3 hafta önce araçta kalkış sırasında cansızlık oldu 1 kez sonrasında kontağı kapattım tekrar açtım 1. viteste yolda kaldı araç, hiç böyle bir durum olmamıştı, Bornova Modern Oto Car'a götürdüm aracı ve bir kaç gün sigorta gelmesini bekledik fakat çözüldü, bugün yine kalkışta araç vuruntu yaptı fakat toparladı, sonra kontak kapatınca yine cansız şekilde çalıştı fakat yürüdü. Elektrik aksamı ile ilgili bir sorun var muhtemelen bugünde silecekler yağmur olmamasına rağmen 2-3 kez kendi kendine devreye girip durdu. Daha önce bu tarz problem yaşayan var mı