Kitapçık yok internetten indirdiğime bakarım Ankara da bir usta aradım zamanı gelmiş değişelim dedi kendi ustam sakın elletme dedi
Ne demek Kitapçık yok... Biz onu da düşündük...Kitapçık yok internetten indirdiğime bakarım Ankara da bir usta aradım zamanı gelmiş değişelim dedi kendi ustam sakın elletme dedi
Ustan otomatik şanzıman görmüşmü sorsana bi ???Kitapçık yok internetten indirdiğime bakarım Ankara da bir usta aradım zamanı gelmiş değişelim dedi kendi ustam sakın elletme dedi
Motorda kapalı sayılır neden motor yağı değiştiriyon diyeydinİnan en az 40 senelik ustadır bosh car servisi var bende ondan sordum sen bilirsin nerde yaptırayım diye sakın elletme kapalı kutu bişey olmaz dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnan en az 40 senelik ustadır bosh car servisi var bende ondan sordum sen bilirsin nerde yaptırayım diye sakın elletme kapalı kutu bişey olmaz dedi
Mitsubishi özel servisi vs varmı onlara bak bi benim istanbulda şans eseri özel bi mitsubishi servisine yolum düştü usta ile biraz muhabbet ettim şanzıman yağ değişimi için.Anam dedim bir an. Burda yapan yer yok ama Ankara aklıma yatıyor
Anam dedim bir an. Burda yapan yer yok ama Ankara aklıma yatıyor
Ben İstanbuldan ankaraya gitmiş o zaman değişim için.Anam dedim bir an. Burda yapan yer yok ama Ankara aklıma yatıyor
Anam dedim bir an. Burda yapan yer yok ama Ankara aklıma yatıyor
kimdir oBende bi usta buldum Ankara da gel şu virüs işi bitsin hallederiz dedi bakalım artık
Bende bi usta buldum Ankara da gel şu virüs işi bitsin hallederiz dedi bakalım artık
www.remotomotiv.com.trBende bi usta buldum Ankara da gel şu virüs işi bitsin hallederiz dedi bakalım artık
Bende bi usta buldum Ankara da gel şu virüs işi bitsin hallederiz dedi bakalım artık
Adamı zarfladım.
Benim araç 8lt yağ alıyor 4 lt getirsem değişirmiyiz vs
Neden 4 dedi.
Öyle değişiyorlar bilmiyorum dedim.
Elimi sürmem dedi 8 lt yağ kapasitesi olan şanzıman için 4 lt israfdan başka bişey değil dedi.
Laaa senin d..... yesinler dedim
O biraz şaibeli oldu makineylemi değişeceksin dedim biraz yuvarlak bir cevap aldım ne fark eder dedi
İşte sıkıntı orda nerden bilecem ustaya kalıyor iş büyük ihtimal sen şurda otur derler
İşte sıkıntı orda nerden bilecem ustaya kalıyor iş büyük ihtimal sen şurda otur derler
Triger değişmeli. (200.000 km diye hatırlıyorum )Arkadaşlar benim araç(2010 bl lpg manuel) 1200 km sonra 200.000 km yi devirecek. yapmam gereken ekstra bir ağır bakım var mı?