Ozanihat
Katılımcı
Krank aşağıda motor yağını döverek köpürtmeyecekse sorun yok tabi ki.Arkadaşlar bugün yağ seviyesini tekrardan kontrol ettim , normal seviyenin 2mm kadar üzerinde sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum
Krank aşağıda motor yağını döverek köpürtmeyecekse sorun yok tabi ki.Arkadaşlar bugün yağ seviyesini tekrardan kontrol ettim , normal seviyenin 2mm kadar üzerinde sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum
?Buji takımı 129?
Çok iyi fiyat. Yıllar öncesinden hatırlıyorum bu fiyatı.
İridyum almıyorum ben standart bujiler ama yine de ucuz olabilir bilmiyorumÇok iyi fiyat. Yıllar öncesinden hatırlıyorum bu fiyatı.
Bir önceki değişim bilgileri var mı?Merhabalar , 2012 BL kasa dizel aracım için ağır bakım yaptıracağım , önerebileceğiniz yağ markası numarası ya da diğer parçalar hakkında bilgi ve önereceğiniz İstanbul Anadolu yakasında tamirci , ve bakım parçalarını ben mi alsam uyguna gelir usta mı ? Araç 156 bin km ' de
Bir önceki değişim bilgileri var mı?
Hangi viskozitede yağ kullanılmış?
Yağ eksiltme var mı?
Varsa ne kadar?
Her şey normalse, 5-30 liqui Moly ve yağ filtresini temin ederek herhangi bir periyodik bakım servisinde değişim yaptırabilirsin.
Kartta yazılı marka ve viskozite ile devam edebilirsin o zaman.İnanın unuttum Araç yağ kartında yazıyordur belki bakmam lazım , ama yağ eksiltme yok ,
Ömer usta var Antalya'da sıkça tavsiye edilen. Forumda usta tavsiyeleri bölümünde telefon ve adresi mevcut.Merhabalar mazda ailesi mazda3 2011 bl kasa aracım var ve 100.000 bakımı çok yaklaştı yüz bin bakımı için Antalya civarı usta tavsiyesi alabilir miyim?
notAntalya mepaz mazda servisi 14.500 fiyat istedi bu fiyat yüksek geldi bana)
TeşekkürlerÖmer usta var Antalya'da sıkça tavsiye edilen. Forumda usta tavsiyeleri bölümünde telefon ve adresi mevcut.
Akü bağlantı kablolarını kontrol edin, aküyü ölçtürün, şarj ediyor mu diye şarj dinamosunu kontrol ettirin.Selamlar, 3 hafta önce araçta kalkış sırasında cansızlık oldu 1 kez sonrasında kontağı kapattım tekrar açtım 1. viteste yolda kaldı araç, hiç böyle bir durum olmamıştı, Bornova Modern Oto Car'a götürdüm aracı ve bir kaç gün sigorta gelmesini bekledik fakat çözüldü, bugün yine kalkışta araç vuruntu yaptı fakat toparladı, sonra kontak kapatınca yine cansız şekilde çalıştı fakat yürüdü. Elektrik aksamı ile ilgili bir sorun var muhtemelen bugünde silecekler yağmur olmamasına rağmen 2-3 kez kendi kendine devreye girip durdu. Daha önce bu tarz problem yaşayan var mı
Merhabalar mazda ailesi mazda3 2011 bl kasa aracım var ve 100.000 bakımı çok yaklaştı yüz bin bakımı için Antalya civarı usta tavsiyesi alabilir miyim?
Ömer Usta’ya gittiniz mi?Merhabalar mazda ailesi mazda3 2011 bl kasa aracım var ve 100.000 bakımı çok yaklaştı yüz bin bakımı için Antalya civarı usta tavsiyesi alabilir miyim?
Cevap için teşekkür ederim, ilk bunları yaptım fakat değerler normal geldiAkü bağlantı kablolarını kontrol edin, aküyü ölçtürün, şarj ediyor mu diye şarj dinamosunu kontrol ettirin.
Yağmur sensörünün olduğu kısmın resmini atarmısın ?bugünde silecekler yağmur olmamasına rağmen 2-3 kez kendi kendine devreye girip durdu. Daha önce bu tarz problem yaşayan var mı