kadir
Kıdemli Üye
Aradan çıkarttım abiKağıt kalem yeterli, küreğe gerek yok bence...
Aradan çıkarttım abiKağıt kalem yeterli, küreğe gerek yok bence...
Motor yağı 4 litre yeterli, şanzıman otomatik mi manuel mi?Beyler selamın aleyküm herkese.
Ben bi konu hakkında bilgi alacaktım sizlerden.
Bakım zamanı geldi, Motor yağı ve şanzıman yağı alıp gidicem ustaya.
Benim sorum motor ve şanzıman yağları kaç litre olmalı?
Liqui moly alıcam ikisini de.
Motordaki eski yağı komple çıkartmak için de (flush engine) kullanıcam.
Aaaahhhhhhhh.....Motor yağı 4 litre yeterli, şanzıman otomatik mi manuel mi?
Manuel şanzıman yağını komple kaç litreye değişir bilmiyorum. Genel olarak yağ eksikse ilave yapılıyor.Aaaahhhhhhhh.....
Çok özür diliyorum onu belirtmeyi unutmuşum.
Arabam manuel vites.
Yağ çubuğunda normal seviyede duruyorsa hiç gerek yok benceArkadaşlar Selamlar ,
Ablamın 2010 model BL Kasa Toruing MAzda3 aracına arkadan dokundular .
Hasar işlemleri için İzmirde Egemot otmotive bırakmıştım .
Hazır araç servisdeyken bakımınında yapılmasını istedim .
Usta Motor yağını ölçerek 3.9 litre olarak eklemiş .
Bu konu başlığında gördüğüm kadarıyla genelde 4 litre kullanılıyor .
Aracın yağ eksiltme gibi bir problemi yok zaten kmside düşük.
Sizce 0.1 lt yağı ekletelimmi , yoksa sorun teşkil etmezmi.
Usta çok titizArkadaşlar Selamlar ,
Ablamın 2010 model BL Kasa Toruing MAzda3 aracına arkadan dokundular .
Hasar işlemleri için İzmirde Egemot otmotive bırakmıştım .
Hazır araç servisdeyken bakımınında yapılmasını istedim .
Usta Motor yağını ölçerek 3.9 litre olarak eklemiş .
Bu konu başlığında gördüğüm kadarıyla genelde 4 litre kullanılıyor .
Aracın yağ eksiltme gibi bir problemi yok zaten kmside düşük.
Sizce 0.1 lt yağı ekletelimmi , yoksa sorun teşkil etmezmi.
Açmış olduğun konu buraya taşınmıştır.Merhabalar 2010 otomatik hatchback touring paket Mazda sahibiyim aracı alalı daha 22 gün oldu. ARACIN HİÇBİR ÖZELLİĞİNİ BİLMEMEKTEYİM. aracın motor ve şansıman yağının değişmesi gerekiyor aldığım kişi öyle söylemişti bugun bizim işyerinden arabadan anladığını iddia eden arkadaşım uzun uğraşlar sonuçu yağ ve şanzuman çubuğunu buldu kontrol ettiğimizde inanın çok az hatta şanzuman yapı bitmiş gibi. marka olarak ne önerirsiniz dostlar araç ilk aracım ve maalesef deneyimsizim konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim.
Şanzıman yağını nasıl kontrol ettiniz ?Merhabalar 2010 otomatik hatchback touring paket Mazda sahibiyim aracı alalı daha 22 gün oldu. ARACIN HİÇBİR ÖZELLİĞİNİ BİLMEMEKTEYİM. aracın motor ve şansıman yağının değişmesi gerekiyor aldığım kişi öyle söylemişti bugun bizim işyerinden arabadan anladığını iddia eden arkadaşım uzun uğraşlar sonuçu yağ ve şanzuman çubuğunu buldu kontrol ettiğimizde inanın çok az hatta şanzuman yapı bitmiş gibi. marka olarak ne önerirsiniz dostlar araç ilk aracım ve maalesef deneyimsizim konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim.
Motorun yanında atw yazan bir yağ çubuğu var ordanŞanzıman yağını nasıl kontrol ettiniz ?
Motor yağına bakar gibi mi baktınız ?Motorun yanında atw yazan bir yağ çubuğu var ordan