21-03'te Otosupermarketten tanesi 147 liraya KYB arka amartisör siparişini verdim. Ürün kargodan bugün teslim olur.
Buarada hazır lifte girmişken arka balataları da yenilesem iyi olur dedim. TRW marka balataları da çifti 65 liraya aldım aynı yerden.
Hafta sonu da değişimini yaparız. Bakalım sonuçlar nasıl olacak.
Otosupermarketten bende ön disk ve 4 takım TRW balata almıştım. Site çalışanları çok ilgili tavsiye edilir.
Garajdan uzak kaldığım dönemde @
qwery yorum istemişşin biraz geç olacak ama (1 yıl 2 ay kadarcık) Erbeylere bir defa gittim hatta ilk onlar demişti “abi bu arabanın amortisörle gidik” diye sonrasında böyle bir konu açtım ve saolsun garaj sakinlerinin bilgi ve öneri ile KYB almıştım. Ogün bu gündür hiçbir sorun olmadan kullanıyorum.
Samsunda maalesef mazdadan anlayan (hiç demek haksızlık olur) pek usta yok Erbeylerin sahibi (ismini unuttum) ilgili bir insan geçmişi İstanbul evo bizim araçlardan da anladığını söyleyebilirim. Ancak orijinal takmakta ısrarcı bunu biraz açalım;
Orijinal parçanın avantajı usta için garantili iş bir sorun olursa direk servisten ürün ayıplı diyerek yenisi ister. Kullanıcı için muadilleri fazlası ile mevcut hatta daha kalitelileri ki konfor istiyorsan monreo yol tutuş istiyorsan KYB gibi. (bu konu biraz tartışmaya açık galiba…) Muadillerini daha ucuza almak varken servisi tercih etmek biraz duygusal tabiki.
O donemde ben sundan emin oldum orijinal isteseydim gelen parça fomaco olacaktı.
Kullanan biri olarak KYB amortisörü gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. temin etme konusunda da; otosupermarkette vardı ama ben o dönem hiç alış veriş yapmamıştım o yüzden Samsun ezgi otomativden yanlış hatırlamıyorsam 20 lira fazla para vererek almıştım. Sırf bir sorun çıkarsa muhattap olacağım bir dükkan olsun diye…
Oto supermarketten aldığım balata ile çıkan balata biraz farklı sorun olabilir diye usta takmak istemedi ama satıcı ısrarla bir şey olmaz dedi ve taktık hiç bir sorun yok.