- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Yumuşak değil kadir patlakNe kadar yumusak
Yumuşak değil kadir patlakNe kadar yumusak
Seninki kilitlemişBenim arabadakide patlakti ama patlagi bile tas gibiydi
Linki paylaşılan amortisör arka yalnız ön değil. Arkalar ucuz olur zaten. ön monroe 150-180 arasıydı. Bu arada orjinalleri sachs marka diye hatırlıyorum
Veli abi fiyat baya uygun hatta tedirgin edici şekilde uygun momoreo fiyatları biraz daha fazla diye biliyorum. [member=66]Adem Usta[/member] da senin görüşün nedir videodan bakınca.
evet abi video da 52 inpala gibi esniyor araba okadar esnemesi normal degil kyb ön 160 arka 120 tl gibi fiyatı var tek fiyatı ..
ben söyliyeyim adem ustam kyb önerir onda parça yok parça aldığı yer var orda vardır[member=66]Adem Usta[/member] sence KYB mi Monreo mu? Yoksa başka marka mı? +- nedir. Fiyat söylemiş Usta senin elinde var mı?
Monroe ye yan sanayi denmez zaten oem üreticidir O0Merhaba, Adem usta bana da KYB önerdi (sağlamlığından dolayı) fakat ben daha yumuşak bir his istediğim için monroe de olur dedi ve monroe taktık benim aracın ön amortisörlerine. Şimdi inanılmaz memnunum monroe den, kesinlikle tavsiye ederim. MOnroe bir çok markanın orjinal OEM parçasından daha kaliteli bir amortisördür.
Teki 390 mı?
Ne desem bilemedim... Allah ellerine düşürmesin...