Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Konuyu görünce bi ferahlama hissettim kendimde
Başkent sanayi sitesinde benli otogaz kazım usta var, ona gidebilirsin@MutluTEKİRR abi Ankara'da atiker marka için genel bakım nereye tavsiye edersin
Quattro garage Bekir bey şaşmazlarda.@MutluTEKİRR abi Ankara'da atiker marka için genel bakım nereye tavsiye edersin
buraya gittim bende ki sistemin yazılımı yokmuş onlarda bir kaç sokak ilerideki başka yere yönlendirdi ismini unuttum ;(Quattro garage Bekir bey şaşmazlarda.
Orası atiker ve prins e bakıyor. Öyle dediler öyledirŞuan herterdeyim
buraya gittim bende ki sistemin yazılımı yokmuş onlarda bir kaç sokak ilerideki başka yere yönlendirdi ismini unuttum ;(
Sorunum lpg de değilmiş. distribütör diyor.
Öncelikle iyi bir usta ve bu ustanın önereceği kiti tavsiye ediyorum.Merhaba Mazdacı arkadaşlar bizim guzuya lpg taktırmak istiyoruz ama ne taktıralım ne edelim bilmiyorum kimisi Prins diyor kimisi Atiker gold veya grant dıyor siz ne önerirsiniz nasıl bı yol çizelim SELAMLAR
Merhaba Mazdacı arkadaşlar bizim guzuya lpg taktırmak istiyoruz ama ne taktıralım ne edelim bilmiyorum kimisi Prins diyor kimisi Atiker gold veya grant dıyor siz ne önerirsiniz nasıl bı yol çizelim SELAMLAR
LPG ile subap sorunu kaçınılmaz son. Çözümü olmayan bir durum da değil ama.sağolasın Veli abi ustayı kitden daha çok öneriyorlar mantıklı evet... Bide subap sorunu ile karşılaşmamak için iyi bi kit tavsiyesi araştırmasındayım
anladım Veli abi. 34 35 kurus civarı yakıyor araç benzinde taktırsak mı dıye de düşünüyorum çok kararszım
atiker gold düşünüyorum şuan aracıma bu ay içinde taktıracağım sanırım.Yol ayarı derken yolda çekimi gidişi gibi ayarları mı ?