Benim aracımda enjektör takımı o siyah bölümün altında gizliydi. Ekstra bir işlem yapılarak manifolda en yakın şekilde montajlanmıştı.
Artısı veya eksisi nedir dersen bilmiyorum.
Artısı veya eksisi nedir dersen bilmiyorum.
Obd kit, rvm sistemine nasıl etki eder mantıken çözemedim. Geri kalan her şey ustalık ve montaj bence.
Beyine etki ediyorsa her şeyi etkileyebilir, RVM yumuşak karın mıAbi OBD kitler direkt beyne etki ediyor ya, muhtemelen ondandır
Obd kit, rvm sistemine nasıl etki eder mantıken çözemedim. Geri kalan her şey ustalık ve montaj bence.
@hakan_emre detayli bilgi verecektir musait oldugunda.Bu üründen kullanan veya duyan varmı
Çok hoşuma gitti
Bu ürün ilk olarak Renault Twingo araçları için tasarlandı. İcat eden kişi daha sonra her araca uygulamaya başladı.Bu üründen kullanan veya duyan varmı
Çok hoşuma gitti
Bu üründen kullanan veya duyan varmı
Çok hoşuma gitti
Ya Mocan (BRC) ya da Quattro (Atiker-Grand OBD) taktıracağım. BRC için 2200-2300 civarı Atiker için 1700TL fiyat aldım. İki usta ile görüştüm ikiside manifoldu sökmeden deliyormuş. Bizim araçların manifoldu ince ve plastik olduğu için sökmeden deldiklerini her ikisi de söyledi. Ayrıca BRC için manifoldu delmeden Pipo yöntemi de uygularız size kalmış dedi. Sizin görüşleriniz nelerdir? Siz tecrübeli arkadaşlara sorum şu manifold sizlerin montajında sökülüp mü delindi? BRC de karar kılarsam pipo yöntemi iyi midir?
Yeni yönetmelik ile LPG dolum ağzında çığır açmış adamlar bu nedir arkadaş ya.. Plakaya menteşe takıp plaka altına dolum ağzı koymuşlar, buyrun bu da videosu
Sarı pencere menteşesi takmayaymış iyiymiş. Koysana oraya bas çekli mekanizma. Plaka sallanmasın, açılınca yukarıda kilitlensin kendiliğinden dursun. Yeni versiyonu şart üçel mühandislik.
Ben öyle yaptırayım bari cumartesi montajım var Ciddi ciddi aklıma yattı..
Yada bizim tamponların siyah kısmına yaptıracağım, illa ki tamponun yanına yapalım derlerse o siyah kapağı gidip beyaza boyattıracağım
Bence yakıt deposuna taktırıp aparatla kullanmak daha mantıklı hocam. Tankı da olabildiğince büyük seç derim. 60 lt depoya 700 800 km yapanlar var. 35 lt depo bir noktadan sonra can sıkıyor. Depo büyük olursa 1 2 ayda 1 yakıt alacağından adaptör takmak sorun olmaz. Tamponda bence çok kötü gözükür.
Hocam niye paslanma olsun ki?Kötü görünüyor zaten orası kesin ama yakıt deposuna taktırdığım vakit paslanma endişesi yaşadım. Neyse cumartesi günü doğaçlama birşey olacak göreceğiz bakalım
Yeni yönetmelik ile LPG dolum ağzında çığır açmış adamlar bu nedir arkadaş ya.. Plakaya menteşe takıp plaka altına dolum ağzı koymuşlar, buyrun bu da videosu