eski arabamda benzer bir sorun yaşamıştım.araba lpg ve benzinin kimyasal-fizizksel farklarından dolayı lpg de pistonun birini sıkıştırıyodu ama velakin benzinde güzel çalışıyordu.iyi bir motor ustasına bir an önce gösterin.sorun çok büyümediyse basit bir ayarla düzeltilebir.Sadece lpg de ve belli devirde yapan teklemeyi neden direk ateşleme sistemi üstüne atar bu ustalar anlamak mümkün değil.
Teşekkürler,eski arabamda benzer bir sorun yaşamıştım.araba lpg ve benzinin kimyasal-fizizksel farklarından dolayı lpg de pistonun birini sıkıştırıyodu ama velakin benzinde güzel çalışıyordu.iyi bir motor ustasına bir an önce gösterin.sorun çok büyümediyse basit bir ayarla düzeltilebir.
en azından bende öyle olmuştu.
Sistemde kesiklik oluyorsa ve araç benzine geçip tekrar lpg ye geçme sürecini başlatıyorsa bu olabilir diğer türlü tekleme ile benzine geçmez. Birde şu var kış aylarında, sistem çok geç lpg ye geçtiği için benzini fazla harcıyor, benim 100 lira ancak 1 ay gidiyordu. Havalar ısındı benzin tüketimi de azaldı.yalnız bende araç benzin de eksiltiyo.şöyle ki 100 lira benzin 2 haftada gidiyo.araçta koku filan yok.aracaba gaza yuklenınce tekleme anında benzinde karıstırıyor olabilir mi?
evet arkadaşlar tahmin ettiğim gibi.belki de teklem sorunu ilk kez boyle bi sebepten kaynakanıyor.arac benzin karıstırıyor lpg de iken.şöyle ki 2 haftada 100tl benzin bitiyodu artı olarak tekleme de vardı.aracı lpg de çalıştırdım.koltugun altından benzin deposuna giden soketi çıkardım araç çalışmaya devam etti.ancaaaak;gaz verince arac patırdıyodu,yani lpg de benzin gelmeyince arac düzgün çalışmıyor.şimdi lpg ciye anlattım arabayı ve bıraktım.bakalım neden kesmiyo benzini görecez
ibrenin üstünde valf var oradan ibrenin altına doğru attı. Şimdi yine baktım, koku ve nemlenme yok.Veli abi dışarı açılan yerden mi lpg attı?
Eğer dün soğukta gaz aldıysan ve bugün de hava sıcak olduysa ve çok gaz kullanmadıysan yüksek basınç tahliye valfi fazla gazı atmış olabilir. Ama bunun için tank içindeki basıncın çok yükselmesi gerekir. anormal bir duruma benziyor. Tam olarak nereden geldi gaz resim ekleyebilirsen iyi olur.
Kapağı açtırdık buji yatakları yağ dolmuş resimleri çekene kadar temizlenmiş.Kapak contası temas yüzeyde çizik kertikler var bu yüzden olurmuş.conta yeni diye sıvı conta atmamışlar atınca düzelir dediler. Pistonlarla ilgili bir sıkıntı yok rica ettim kompresyon testi yapıldı hepsi 15 değerini vermiş normal 12-18 arasında olmalıymış.Rölanti düzeldi kasada titremeyi kesti.Yakıt sarf 11 lt den 15 km şehiriçi yol gidince 10.7ye düştü .Yeni olarak 3000 deviri geçince zengin karışım hatası vermeye başladı.100 km kadar benzinde gidip haritayı yeniden düzenlemesini beklemeye sonra lpg de ayni hata çıkarsa ayar yaptırayım diye düşüyorum.eski arabamda benzer bir sorun yaşamıştım.araba lpg ve benzinin kimyasal-fizizksel farklarından dolayı lpg de pistonun birini sıkıştırıyodu ama velakin benzinde güzel çalışıyordu.iyi bir motor ustasına bir an önce gösterin.sorun çok büyümediyse basit bir ayarla düzeltilebir.
en azından bende öyle olmuştu.
Merhabalar, iyi akşamlar. Arkadaşlar bir saattir amcamla koyu bir LPG sohbeti içerisindeyim, kurtarın beni
Amcam diyor ki; LPG yönetmeliğinde düzenleme yaptılar, tüm tesisat değişecek ve gaz dolum yeri görünür olacak. Ben de diyorum ki tamponumu deldirmem. Bir arkadaşım VW marka aracının benzin deposunun yanına yaptırmış. 2017 yönetmeliğinde bu geçerli mi yoksa farklı bir tadilat olayına mı gireceğiz ?
Teşekkür ederim üstad.En son lovato ya gittigimde altda gormus oldugun spiral borulari olmayan arac muayeneden agir kusurla birakiliyormus ama simdi kanun degismis , spiral boru olanlari birakiyorlarmis.
- dolum agizi icin tasari var ama kesinlesmis degil.
-camda lpg yazisi tasari var ama kesinlesmis degil.
Ekli dosyayı görüntüle 16434
Görünürlükten ziyade, dolum ağzı yukarıda olacak diye biliyorum. Alttaki borularla ilgili son durum ne bilmiyorum, onunla da ilgili değişiklik var. Lpg tank kullanım süresi 10 yıldan 15 yıla uzatıldı ayrıca.