Ozanihat
Katılımcı
Aracım 2012 Dizel impressiveBu lastik içinde olumlu yorum oldukça fazla sitemizde kullanan oldu mu bu ölçüde bilemedim
@HakanEMRE hocam bakıyordu ama aldımı almadımı hatırlayamadım.
Kendim için şimdilik düşünmüyorum ama gözüme çarpan bir lastik, biraz daha araştırayım,
Arkadaşın aracı kullanacağım bakalım continantel premium contact 6 var aynı ölçü merak ettim sürüşünü...
2020 mart ayında 2019 üretimi CPC 6 aldım.
Zaten bizim araçlar sert olduğu için bu lastikten pek memnun değildim. Yol tutuşu filan harika ama ses ve konfor beklentilerimi karşılamadı. Hatta şunu da belirtmek isterim; Continental TS860 kışlık lastikler daha konforlu geliyordu.
Falken deneme fikri hep aklımdaydı ama ekonomik olarak buna hazır değildim ki 2016 Corolla sahibi olan bir arkadaşım idareten ucuz yollu yazlık lastik araştırdığını söyledi. Corolla daha yumuşak bir karakterde olduğu için benim CPC 6 lastikleri teklif ettim. 1000 TL karşılığında bıraktım lastikleri. Geçen ay kışlıkları çıkarma zamanı gelince 'Falkenci ...' abinin yolunu tuttum. Bugüne kadar yönlendirdiğim müşterilerin karşılığı olarak '0121' tarihli Ziex Ze 310 lastiklerimizi 1200 liraya almış olduk. Kışlıklarımızı da otelinde ağırlayacak bakalım eşantiyon olarak. Ayrıca yol yardımı bitmeden bir hafta önce haberver yenileyelim dedi. Benim için oldukça kârlı bir alışveriş oldu.
Sonuç kısmına gelecek olursak;
Benim kullandığım CPC 6 eski üretim değildi ama belki de saklama koşulları düzgün olamadığı için bozulmuştu. Bütün CPC 6 lastikler o kadar sert ve konforsuz mudur bilemem ama ben Falken kullanmaya başlayınca ve üstüne bir de uzun yola (Adana-Saimbeyli. 150 km/2 saat. Toplam tırmanış 1024 metre. 1756 viraj) çıkınca bugüne kadar aracımı lastiksiz kullandığımı anladım. Henüz 2000 km oldu ilerleyen zamanlarda bu memnuniyet devam eder mi bilmem ama bir sorun olursa mutlaka yazarım buraya bilgilendirme amaçlı.