mehmet_spb
Buzlar Ülkesi
Kışlık çorapları giydik bakalım, bu modeli seçmemin ön önemli nedeni indirim olduğu içinde, ilk izlenimim eski kış lastiklerime göre çok yumuşak ve sessiz oluşu. Kar performansını denedikten sonrada paylaşacağım
Michelin Crossclimate 2 hakkında merak ettikleriniz için gayet güzel bir inceleme olmuş ,
Nokian almayın, aldırmayın
Lastiği bir yaz kullandıktan sonra düşüncülerim değişti. Şuan fiyat olarak çok ucuz kaldığı için tercih edilebilir ama bence michelin cross climate ile arasında çok fark var.Ben Falken'in 4 mevsimini kullanıyorum. İstanbul şartlarında memnunum. Yoğun kar yağdığında biraz üzdü ama daha önceki michelin cross climate di oda benzer performans veriyordu. En azından yerli malı diyerek Falken tercih edilebilir.
Hayırlı olsun, güzel tercih.. lastik tipi ticari olduğu için mi pahalı, normalden daha yüksekYeni şirket aracı için nokian wr d4 aldık. Ebat 205/60/16
Takım fiyatı 3740 tl / 6 taksit (sökme, takma, balans, çay dahil)
N11'de biraz daha uygun, ama sökme takma ücreti var. Ayrıca n11 artık ticari kartlara taksit yapmıyor nedense.
60 olduğu içinHayırlı olsun, güzel tercih.. lastik tipi ticari olduğu için mi pahalı, normalden daha yüksek
Hayırlı olsun, güzel tercih.. lastik tipi ticari olduğu için mi pahalı, normalden daha yüksek
Orijinali 215 55 16 mı ..Yeni şirket aracı için nokian wr d4 aldık. Ebat 205/60/16
N11'de biraz daha uygun, ama sökme takma ücreti var. Ayrıca n11 artık ticari kartlara taksit yapmıyor nedense.
Orijinali 215 55 16 mı ..
Çok saçma , hiç öyle bir orjinal ebat duymadım205/60/16 orijinal ebatı
Çok saçma , hiç öyle bir orjinal ebat duymadım
Benim lastikler de 45 bin km'yi devirdi, yaza yeni lastik lazım, 215 55 16 sıkıntılı bı seçenek, bakalım napacamMade in PSA
Düşükden yükseğe sıralama , yüksekden düşüğe sırala o zaman çıkıyorÇok saçma , hiç öyle bir orjinal ebat duymadım
Ergen misin anlamıyorum +18 yapBenim lastikler de 45 bin km'yi devirdi, yaza yeni lastik lazım, 215 55 16 sıkıntılı bı seçenek, bakalım napacam
60 olduğu için
Ara kesit muhabbeti, bu hep böyle 215 pahalı 220 taban ucuz gibi..55 yanak olsa 2400 tl takımı
1 seneye paramparça olur lastikler Nokian bi daha da almam Kaliteli bir lastik ama Türkiye şartlarında bi lastik değil maalesef. Bizim yollara bu lastik gitmiyor, gitmez. Kalitesiz lastik alacaksın yollar gibi olacakYeni şirket aracı için nokian wr d4 aldık. Ebat 205/60/16
Kışlık/yazlık olarak değişir bu durum.. Kışlık konsunda bir numaradır, konu tartışmaya açık değildir1 seneye paramparça olur lastikler Nokian bi daha da almam Kaliteli bir lastik ama Türkiye şartlarında bi lastik değil maalesef. Bizim yollara bu lastik gitmiyor, gitmez. Kalitesiz lastik alacaksın yollar gibi olacak
Abi benim lastikler kışlık 2 sene içinde mafoldu bak halen lastiklere bok atmıyorum büyük olasılıkla bizim saçma sapan yollardan oldu diyorumKışlık/yazlık olarak değişir bu durum.. Kışlık konsunda bir numaradır, konu tartışmaya açık değildir
Kışlık/yazlık olarak değişir bu durum.. Kışlık konsunda bir numaradır, konu tartışmaya açık değildir