incirinaltı
Aktif
Mesaj otomatik birleştirildi:
17 inç, nasıl sizce?
Benim şu an kullandıklarım, memnunum...Bugün brigstone turanza t005 i alarak lastik arayışını sonlandırdık.tavsiye ederim.
İkinci kez kullanıyorum, ses ve yol tutuş iyi, dayanıklılık çok çok iyi..Ne zamandır kullanıyorsunuz yorum alabilir miyim.
235 taban ile 215 arasında fark var şu haliyle memnunsan fiyatı uygun olan, 225 tercihi yapabilirsin.Arkadaşlar foruma yeni katıldım deneyimli arkadaşlar olduğu için fikir almak istiyorum. 3 ay önce 2012 Chevrolet cruze design edition aldım. Aracın üstünde 2013 çıkışlı 235 45 R17 inç continental lastik var. Aracın kapısında yazan orijinal lastik değeri 215 50 17 kılavuzda 225 50 17 de ekli yani her ikiside oluyor diye anladım. Yanlış anlamış olabilirim. Şimdi çok kafam karışık ben ne yapayım kışlık lastik de yok. Yeni lastik alayım mı bunlar idare eder mi dişleri fena değil. Eğer alacaksam hangi ebatlarda almalıyım malum 17 inç lastik fiyatları pahalı. 215 50 17 lastikler daha bir pahalı. 17 inçlerde en uygun 225 45 lastikler. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar teşekkür ederim
235 taban ile 215 arasında fark var şu haliyle memnunsan fiyatı uygun olan, 225 tercihi yapabilirsin.
Not: yorumum fiyat odaklıdır.
Bir de şuanki lastikler götürür mü bir yaz daha kışlık için mi baksam?235 taban ile 215 arasında fark var şu haliyle memnunsan fiyatı uygun olan, 225 tercihi yapabilirsin.
Not: yorumum fiyat odaklıdır.
yani 225 45 aracıma uygun mudur?
Bir de şuanki lastikler götürür mü bir yaz daha kışlık için mi baksam?
Şu anki 235 ölçülerden memnun isen 225 hayli hayli olur demek istiyorum... Lastik işi ihmale gelmez o konuda götürür demek yanlış olur.yani 225 45 aracıma uygun mudur?
4 mevsim lastik sanki çok ses yapar bir de aracımı yorar diye düşünüyorum zaten kasa ağır cruze ların hızlanması yavaş diye. Sizin fikriniz nedir? Yardımcı olur musunuz?Şu anki 235 ölçülerden memnun isen 225 hayli hayli olur demek istiyorum... Lastik işi ihmale gelmez o konuda götürür demek yanlış olur.
Dört mevsim lastik de bakabilirsin.
215 ara kesit olduğu için pahalıdır biraz daha, 215/50 den 225/45'e geçişte değişim yüzdesi kabul edilebilir bir değerde olduğu için problem olmaz, 225 taban yaz şartlarında daha güvenli olurken kış şartlarında daha kötüdür.Arkadaşlar foruma yeni katıldım deneyimli arkadaşlar olduğu için fikir almak istiyorum. 3 ay önce 2012 Chevrolet cruze design edition aldım. Aracın üstünde 2013 çıkışlı 235 45 R17 inç continental lastik var. Aracın kapısında yazan orijinal lastik değeri 215 50 17 kılavuzda 225 50 17 de ekli yani her ikiside oluyor diye anladım. Yanlış anlamış olabilirim. Şimdi çok kafam karışık ben ne yapayım kışlık lastik de yok. Yeni lastik alayım mı bunlar idare eder mi dişleri fena değil. Eğer alacaksam hangi ebatlarda almalıyım malum 17 inç lastik fiyatları pahalı. 215 50 17 lastikler daha bir pahalı. 17 inçlerde en uygun 225 45 lastikler. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar teşekkür ederim
Kışın zaten kışlık lastik alırım, yaz için 225 45 idealdir diyorsunuz? Araç için dinamiği için bir sorun olmaz diyorsunuz yani215 ara kesit olduğu için pahalıdır biraz daha, 215/50 den 225/45'e geçişte değişim yüzdesi kabul edilebilir bir değerde olduğu için problem olmaz, 225 taban yaz şartlarında daha güvenli olurken kış şartlarında daha kötüdür.
Bir sorun olmaz, yazlık lastik için idealdir, problem yaşamazsınız, tek problem ince yanak olacağı için lastiğinize dikkat etmeniz gerekecek, sert çukurlara ekstra özen göstermek lazım..Kışın zaten kışlık lastik alırım, yaz için 225 45 idealdir diyorsunuz? Araç için dinamiği için bir sorun olmaz diyorsunuz yani
Bi arkadaşım için lastik araştırması yaparken verdiğim linkteki programın hatalı olduğunu farkettim. Sürekli farklı sonuçlar verebiliyor.yani 225 45 aracıma uygun mudur?