Geçmiş olsun Selçuk hocam, aşağıdaki görüntüye baktığımda harici bir cismin lastik yanağını kestiği düşüncesi aklıma geliyor
Çık çık olmaz bence jantın estetikliği kaçarÖn ve arka plastik aksam piyano siyahı oldu, jantları da aynı şekilde boyatsam mı diye düşünmeye başladım
Uzak çekim iki tarafın da görselini at bakamÖn ve arka plastik aksam piyano siyahı oldu, jantları da aynı şekilde boyatsam mı diye düşünmeye başladım
Plakalık Güzelmiş. Arabaya zaten lafımız yok
Kesinlikle hayır!!Ön ve arka plastik aksam piyano siyahı oldu, jantları da aynı şekilde boyatsam mı diye düşünmeye başladım
Nokian?Seçeneklerden tercihim Hankook
Seçeneklerde yok kiNokian?
seçeneklerde olmaması önemli değil neden falken yada nokian hankook sizce bunlardan hangisi daha konforlu arabamın üstünde Michelin energy Saver var yanakları çok çatladı mesela hangisi daha dayanıklı sizce vsSeçeneklerde yok ki
F/P olarak karar vermek lazım, fiyatları da paylaşın bence, konfor odaklı bakarsak Nokian, Hankook sonra da Falken derim, kullanılan teknoloji bir kenarda dursun, lastik hamuruna dokunun hissedin anlarsınız zaten farkları..He
seçeneklerde olmaması önemli değil neden falken yada nokian hankook sizce bunlardan hangisi daha konforlu arabamın üstünde Michelin energy Saver var yanakları çok çatladı mesela hangisi daha dayanıklı sizce vs
Ölçüleri görünce tam michelin energy saver diyecektim. Eski aracımda toplamda 6 yıl 3 ay kullandım. Aldığımda üstünde vardı, ne zaman takıldığını bilmiyordum, 5,5 yıllık olunca tekrar energy saver aldım. 2 yıl 2 ay satana kadar kullandım. 35.000 km yol yapmama rağmen yeni gibilerdi sattığımda. Eskileri değiştirmeme yakın, karların ezilip buzlaştığı sokak aralarında dur kalk da bile pati çekmediğini görünce şaşırmıştım ve ondan tekrar tercih etmiştim. Eksik havayla binmemeye en çok michelinde dikkat et, yanakları çabuk çatlıyor demişti bi usta. Ondan havalarını hiç ihmal etmedim ikincilerin. 185/64/14 de energy saver tercih ederim şahsen.He
seçeneklerde olmaması önemli değil neden falken yada nokian hankook sizce bunlardan hangisi daha konforlu arabamın üstünde Michelin energy Saver var yanakları çok çatladı mesela hangisi daha dayanıklı sizce vs