Bende muhabereciydim afganistan da iken yani elim lehim tutar kontrol kalemi amper ölçer artı eksi vs...demek istemiş Hakan kardeşim...Kademe muhabereDerken?
Bende muhabereciydim afganistan da iken yani elim lehim tutar kontrol kalemi amper ölçer artı eksi vs...demek istemiş Hakan kardeşim...Kademe muhabereDerken?
Muhabere candır muhaberesiz muharebe olmaz...Değilmi hakanİşte bu
Ben askerligi unutali cok oldu :-D
Geçen ömür unutulur mu?Kadir... Burdur 57.Piyade Alayı 2TB 4BL,Ankara/Çankaya KK. Komutanlığı KH ve KH Bölüğü Destek kıtası,Ankara/Mamak KH ve KH bölüğü 2.TB,Afganistan Kabil Bölge Komutanlığı Doğan Kampı Kademe Muhabere,Ankara/Mamak 4TB Muhabere BL.....Veli abi oyle bi soz vardir hani torun ben askerligi unutali cok oldu diye onu demek istedim ben
Enes, vukuatin neydi bu kadar tertip edilip sürgün yedin yahuGeçen ömür unutulur mu?Kadir... Burdur 57.Piyade Alayı 2TB 4BL,Ankara/Çankaya KK. Komutanlığı KH ve KH Bölüğü Destek kıtası,Ankara/Mamak KH ve KH bölüğü 2.TB,Afganistan Kabil Bölge Komutanlığı Doğan Kampı Kademe Muhabere,Ankara/Mamak 4TB Muhabere BL.....
Son durak evim evim güzel evim....Bu kadar yer gezdikten sonra Asker arkadaş sayımı söylemesem iyi olur
Hakan Emre acemi birliğinde ingilizce sınavına girdik 25 kişi olarak kk gittik orda yeniden elemelere girdik 9 kişi Belçika ya nato askeri olarak gitti kalanların bir kısmı kadrolu asker oldu bizimde şansımıza tertip emri çıktı diğer arkadaşlarım sınırlara düştü ben Eşref akıncıya barış gücü askeri olarak gittim yeniden sağlık kontrolleri gbt vs mülakat bosna kosova lübnan afganistan dan şansıma Afganistan çıktı...Velhüssela kelam rahat bir askerlik geçirdim.Çok fazla yer değişikliği sayesindede zamanım hızlı geçti...Bu işi meslek olarak yapmayan biri içinde önemli olan zamanı geçirebilmek... Uzun lafın kısası bot bağlamayanlar düşünsün artıkEnes, vukuatin neydi bu kadar tertip edilip sürgün yedin yahu
Hakan Emre acemi birliğinde ingilizce sınavına girdik 25 kişi olarak kk gittik orda yeniden elemelere girdik 9 kişi Belçika ya nato askeri olarak gitti kalanların bir kısmı kadrolu asker oldu bizimde şansımıza tertip emri çıktı diğer arkadaşlarım sınırlara düştü ben Eşref akıncıya barış gücü askeri olarak gittim yeniden sağlık kontrolleri gbt vs mülakat bosna kosova lübnan afganistan dan şansıma Afganistan çıktı...Velhüssela kelam rahat bir askerlik geçirdim.Çok fazla yer değişikliği sayesindede zamanım hızlı geçti...Bu işi meslek olarak yapmayan biri içinde önemli olan zamanı geçirebilmek... Uzun lafın kısası bot bağlamayanlar düşünsün artık